Majk Tajson: Bivša devojka mi je pojela omiljenog goluba!

1
Poznat je po svojim neustrašivim borbama u ringu, ali ipak postoji nešto što odaje njegovu mekšu stranu ličnosti.
Majk Tajson, foto: Getty Images
Majk Tajson, foto: Getty Images

Poznati bokser otkrio je da je bio traumiran nakon što je njegova bivša devojka skuvala i pojela jednu od njegovih ptica i to, pred njim. Četrdesetogodišnjak, koji voli i uzgaja ptice od svoje devete godine, priznaje da je u jednom trenutku imao čak preko trista ptica. Kada je bio upitan da li je ikada pojeo jednu od svojih životinja, rekao je da je pokušao kada mu je jedna od bivših devojaka rekla da ne rezume njegovu strast prema pticama.

- Pokušao sam da pojedem jednu od svojih ptica, ali nisam mogao. Sećam se da sam se zabavljao sa jednom devojkom, koja nije baš razumela zašto je meni toliko stalo do ptica. Ona je jednostavo uzela jednu pticu, skuvala je i pojela je! Tek tako! Ja to nisam mogao – priznao je Tajson dodvši da joj to nikada nije mogao oprostiti i da je to jedan od razloga zašto mu je ona bivša.

Tajson je takođe rekao kako ovu strast prema pticama gaji od ranog detinstva, jer su mu one pružale neku vrstu utehe i bega od svakodnevnice.

- One su bile moj beg od stvarnosti. Kao mali, bio sam ružan i debeo, pa su me deca stalno zadirkivala. Golubovi su bili moja jedina radost – objasnio je bivši bokser.

makonda-tracker