Šakira: Gubljenje kilograma je stresno

0
Kolumbijska pevačica Šakira od kako je pre tri meseca rodila sina Milana gotovo svakodnevno vežba.
Šakira, Guliver/Getty Images
Šakira, Guliver/Getty Images

Nedavno je uspešna pop zvezda Šakira priznala da joj laska što su njeni fanovi primetili, da je u jako kratkom vremenskom roku nakon porođaja vratila prvobitnu liniju.

- Gubljenje kilograma je stresno. Znala sam da se moram vratiti poslovnim obavezama samo dva meseca nakon što sam rodila sina, nisam imala puno izbora. Za vreme trudnoće sam vežbala zumbu, a s tim sam nastavila već par dana nakon što sam izašla iz bolnice. Naravno da je bilo dana kada mi se nije dalo da vežbam ali svaki put kada bi na to pomislila setila bi se koliko je to korisno za mene i na taj način bi se prisilila na vežbanje ispričala je 36- godišnja pevačica i priznala kako joj njen suprug , fudbaler Žerar Pike pomaže u podizanju deteta.

- Pomaže mi oko malenog od prvoga dana. Nije mu teško da mu menja pelena, hrani ga, a najviše voli da ga uspavljuje. Prava sam srećnica po tom pitanju. Uvek ga hvalim, to je najmanje što mogu da učinim za njega – zaključila je pevčica koja sa nestrpljenjem iščekuje leto kada će sa sinom Milanom  po prvi put otići na more.

 

makonda-tracker