Madona zahtevala da upozna ćerkinog dečka

0
Kada je kraljica popa otkrila da se njena ćerka Lurdis zabavlja sa glumcem Timotijem Šalameom, odlučila je da porazgovara sa njim..
Madona, foto Guliver/Getty Images
Madona, foto Guliver/Getty Images

Šesnaestogodišnja ćerka pevačice hita Like a Virgin u romansi je sa zvezdom Homeland-a, Timotijem Šalameom i otkako je Madona saznala za njihovu vezu, odmah je poželela da se upozna sa njim. Sva sreća, izabranik njene ćerke joj se odmah dopao, šarmirajući je svojom pristojnošću i inteligencijom.

- Čim je Madona čula da se Lurdis viđa sa nekim, ona ga je pozvala u njen dom u Njujorku kako bi ga, na neki način, proverila. Timotije je bio poprilično nervozan, ali je Madona bila impresionirana nakon njihovog sastanka, koji je više ličio na informativni razgovor. On je uradio sve što je u njegovoj moći da je očara, ali ne krije da je upoznavanje bilo vrlo stresno – rekao je izvor za magazin Grazia.

Tokom sastanka Madona je davala Lurdis i Timotiju savete  o tome šta bi trebalo, a šta ne bi trebalo da rade. Kako je i sama u mladosti bila buntovna, ona najbolje zna u pta su tinejdžeri spremni da se upuste.

- Madona im je rekla da neće trpeti alkohol ili konzumiranje cigareta. Ona za tačno u šta bi se tinejdžeri upustili ako nema nekoga da ih usmeri na pravi put – dodao je izvor.

 Prošle godine pedesetčetvorogodišnja pevačica je tvrdila da je njena ćerka za sada premlada da bi se upuštala u ljubavne romanse.

- Ona za sada ne ide na sastanke sa momcima – još je mlada za to! – rekla je Madona.

Ali izgleda da je njena devojčica sada zrela, a Madona, zadovljna izborom svoje ćerke, dala je blagoslov.

makonda-tracker