Džejson Sudeikis i Olivija Vajld: Planiramo venčanje u nekoliko gradova širom sveta

0
Glumac Džejson Sudeikis i njegova verenica i koleginica Olivija Vajld verili su se početkom godine, a sada su otkrili da će njihovo venčanje biti neobično, te da će ceremoniju održati u nekoliko gradova širom sveta.
Olivija Vajld i Džejson Sudeikis, foto: Bang media
Olivija Vajld i Džejson Sudeikis, foto: Bang media

Iako su mediji prvobitno preneli da će se ceremonija venčanja glumca Džejsona Sudeikisa i njegove koleginice i verenice Olivije Vajld održati u Njujorku, a zatim i u glumčevom rodnom gradu Lorensu u Kanzasu, Džejson je te tvrdnje demantovao, ali naveo i da tačna lokacija još uvek nije poznata, te da u planu imaju da krenu na svadbenu turneju i venčaju se u nekoliko svetskih gradova.

- Venčanje definitivno neće biti u Lorensu. To nikada nije bilo u planu. Ali sigurno je da ćemo krenuti na svadbenu turneju i venčati se u nekoliko svetskih gradova – naveo je tridesetsedmogodišnji glumac.

Olivija je pre Džejsona bila u braku sa italijanskim rediteljem i muzičarem Taom Ruspolijem, od kog se razvela 2011. godine nakon osam godina braka, dok je Sudeikis do 2010. godine bio u braku sa scenaristkinjom Kej Kenon.

makonda-tracker