Dženifer Aniston i Džastin Tero odložili venčanje

0
Par je planirao da izgovori sudbonosno Da! u maju, ali zbog nesuglasica koje se tiču broja gostiju, kao i poslovnih obaveza, odlučili su da odlože ceremoniju venčanja.
Džastin Tero i Dženifer Eniston, foto: Getty images/Gulliver
Džastin Tero i Dženifer Eniston, foto: Getty images/Gulliver

Glumica Dženifer Aniston i njen verenik Džastin Tero odlučili su da odlože ceremoniju venčanja zbog, kako navodi Daily Mail, neuspešnih dogovora oko broja gostiju.

Glumica je navodnoi htela veliko slavlje dok je Džastin priželjkivao malu intimnu zabavu, pa su zbog toga, a između ostalog i pretrpanih poslovnih rasporeda, odlučili da sačekaju još neko vreme i svadbu odložili za kraj leta.

Budući da je Dženifer bila zauzeta produciranjem projekta Call Me Crazy, kompilacije od pet kratkih filmova koje se bave mentalnim bolestima, još uvek nije uspela da nabavi venčanicu, iako je prvobitno svadba trebalo da se održi u narednih mesec dana.

- Dženifer i Džastin su potpuno opušteni kad je reč o planiranju venčanja. Raduju se venčanju, ali imaju različite ideje o veličini svadbe. Dženifer želi nešto veću svadbu sa svim svojim prijateljima, a Džastin intimniju proslavu. Ipak te sitne nesuglasice neće promeniti ništa, budući da su njih dvoje ludo zaljubljeni. Svaki put kad ih vidim, grle se i ljube. Očekujemo venčanje krajem leta - otkrio je prijatelj para koji se verio u avgustu prošle godine.

makonda-tracker