Ana Kokić i Nikola Rađen: Pomirili smo se i opet živimo zajedno

0
Nakon što je prošle nedelje za Story otkrio da prolazi kroz bračnu krizu, vaterpolista Nikola Rađen izgladio je nesuglasice sa suprugom Anom i tvrdi kako su njih dvoje prevazišli nesuglasice dajući novu šansu svojoj ljubavi
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Luka Šarac
Ana Kokić i Nikola Rađen, Foto: Luka Šarac

Prošlonedeljni intervju vaterpoliste Nikole Rađena (28) za magazin Story u kome je otkrio da mu je brak sa pevačicom Anom Rađen (30) u krizi izazvao je pravu medijsku buru. I dok pojedini izvori navode kako je razlog raskola među bračnim partnerima Nikolina navodna preljuba sa mladom pevačicom Nikolijom Jovanović, roditelji ćerkica Nine (4) i Tee (3) rastali su se iz potpuno drugačijih razloga.

- Preljuba se nije desila ni sa moje ni sa Anine strane. Ne treba tražiti sreću u tuđim rukama. Sreća je ispred nas, samo je moramo uzeti na adekvatan način i uživati u njoj - ponavlja Nikola svoju prošlonedeljnu izjavu za Story. I mada se Ana pre mesec dana iselila iz porodičnog doma na Voždovcu i trenutno boravi kod majke na Banovom brdu, kako Story ekskluzivno saznaje, bračni partneri u međuvremenu su uspeli da nađu zajednički jezik i odlučili se da daju novu šansu svojoj ljubavi.

- Žao mi je što je od naše bračne trzavice napravljena drama koje u stvari nema - kaže Ana za Story i dodaje da su nesuglasice među njima sada već deo prošlosti pošto se ona sredinom nedelje sa ćerkama vratila u stan kod supruga.

- Kao što smo i rekli, ne razmišljamo i ne pričamo o razvodu. Sve će biti u redu - ističe plavokosa pevačica za naš magazin. Nagoveštaj mogućeg pomirenja dao je i Nikola u prošlonedeljnom intervjuu za naš magazin, naglasivši pri tom da će učiniti sve kako bi spasao brak.

- Male razmirice ne smeju da stanu na put dvoje partnera. Ja se bar nadam. Ako oboje želimo isto, zašto bismo odustajali od svega? Ali ponavljam, ako oboje to želimo. Na sve načine trebalo bi probati da zadržiš onog koga imaš pored sebe jer to je važno za oba partnera i naravno za decu. Veoma je teško iz prave preći u lažnu ulogu oca idi mi - dođi mi! Svako treba da pronađe sebe ali najvažnije je sa decom razviti uzajamnu ljubav i poštovanje. Deci sigurno neće biti jasno ako im se roditelji nakratko razdvoje. Mi smo se dogovorili da se zbog naših devojčica ništa ne primećuje i da aktuelnu situaciju rešimo najbezbolnijim mogućim potezima jer su one najbitnije u svemu - istakao je igrač VK Crvena zvezda koji je za sedam meseci igre u tom klubu primio samo dve i po plate. Međutim, teška finansijska situacija u klubu nije ga omela u želji da se grčevito bori za spas svoje porodične sreće u čemu je zajedno sa svojom suprugom i uspeo.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

 

 

makonda-tracker