Story Tema: Emocije na prodaju uživo

0
Da li zbog uzavrelih strasti, skučenog prostora ili velike želje da se nametnu publici i stignu do cilja, tek neke od danas poznatih ličnosti stekle su popularnost u rijaliti programima u kojima su započinjale intrigantne romanse, dok pojedini od njih nisu pre
Katarina Živković i Branislav Janković, foto: Story press
Katarina Živković i Branislav Janković, foto: Story press

Stara izreka kaže da ljubav ne bira ni mesto ni vreme, ali u eri rijaliti programa možda je praktičnija ona koja poručuje da je u ljubavi i ratu sve dopušteno. Od kada je pre sedam godina emitovan Veliki brat, prvi rijaliti program u našoj zemlji, svedoci smo na šta su pojedine poznate ličnosti, ali i oni koji to žele da postanu, spremne zarad novca, ali i doze popularnosti koja jedne vraća u život, a druge izbacuje u orbitu interesovanja. Porodični odlasci na koncerte, pozorišne predstave ili bioskop zamenjeni su najjeftinijom zabavom u vidu besomučnog zurenja u crnu kutiju na kojoj preovladavaju ovakvi programi, a svi smo svedoci najneverovatnijih scena koje se odigravaju pred našim očima. U igri je sve, od spletkarenja, tuča i svađa do prijateljstava i neobuzdanog seksa. Samo je pitanje koliko su sva ta osećanja prava, a u kojoj meri proizvod mudre kalkulacije?

 

KAKO JE SVE POČELO…

Kada je 2006. godine emitovana prva sezona rijalitija Veliki brat, stanovnici čitavog regiona bili su prikovani uz male ekrane, ponajviše zbog ljubavi koja se rodila između lepe Novosađanke Ene Popov i DJ-a iz Brusa Marka Miljkovića. Njih dvoje bili su prvi par koji je razmenjivao dodire ispod čuvene jorgan planine, a gledaoci su se danima naslađivali situacijama iz spavaonice i spekulisanjem šta se zapravo dogodilo. Iako su oboje po izlasku iz kuće kategorično tvrdili da nisu upražnjavali seks, Marko je četiri godine kasnije rekao drugačije:

- Vodio sam ljubav sa Enom Popov, a posle toga ona je insistirala da ostanemo pri priči kako se ništa nije desilo. Čak ni producenti nisu sigurni da li je nešto bilo – rekao je on za Alo 2010. godine, ali je Ena to kategorično demantovala:

- Tužno je što izmišlja takvu priču, svi znamo da se VB prati kamerama od strane producenata i publike 24 sata, tako da je ta izjava plod njegove mašte i povod da se o njemu bar još malo govori i piše u medijima – bila je izričita gospođica Popov.

Ipak, činjenica je da su njih dvoje posle rijalitija koji im je doneo veliku popularnost proveli godinu dana u vezi, zajedno vodili Zvezde Granda i važili za jedan od najpopularnijih domaćih parova.

 

SEKS KOJI JE UZDRMAO CEO REGION

Treći Veliki brat za anonimne takmičare startovao je 2009. godine i prvi je rijaliti program na domaćoj sceni koji je definitivno doneo seks pred kamerama. Domaćica iz Šibenika Marijana Čvrljak i mladi operski pevač iz Požarevca Nikola Nemešević Nemeš prepustili su se strastima koje su uzburkale čitav region. Iako je Marijana bila udata i majka dvogodišnje ćerke Korine, posle dvadeset dana u kući i nekoliko čašica alkohola, stege su popustile i ona se našla u Nemeševom naručju. Njihove porodice bile su skandalizovane takvim ponašanjem, mediji i gledaoci naslađivali su se njihovim grehom, dok je Marijanu i Nemeša tresla ljubavna groznica. Ona je postala najpoznatija preljubnica na Balkanu, ali je u finalu šou-programa doživela nož u leđa kada ju je njen dragi ostavio u live prenosu. Ovakav njegov potez doneo joj je pobedu u takmičenju, ali i ranjeno srce. I dok je čitav region i dalje brujao o raskidu, oni su se petnaest dana po završetku takmičenja i Marijaninih vapaja ipak videli i obnovili vezu koja traje do danas. Nemeš je podržao svoju dragu u mučnoj borbi sa bivšim mužem Ivanom Čvrljkom za starateljstvo nad ćerkicom Korinom, a prošle godine su se i verili. Posle života u Beogradu, oni od septembra žive u Zagrebu gde Nemeš pokušava da ostvari karijeru operskog pevača, a kako su izjavili, priželjkuju i dete.

 

LJUBAV IPAK NIJE OPSTALA


Takmičari Velikog brata iz 2009. godine Karlo Zagorac i Violeta Raleva započeli su svoju vezu prvog dana kada su se upoznali u čuvenoj kući na Košutnjaku. On se zbog ljubavi čak preselio u Skoplje, ali na kraju su presudila različita životna iskustva i trinaest godina razlike među njima.

- Od kada se to desilo u kući, bili smo sve vreme zajedno. Na godišnjicu zabavljanja stavili smo tačku na našu vezu. Četiri dana bio sam u potpunoj depresiji i nisam želeo nigde da izađem. Oboje smo loše smo se osećali. Ostali smo u veoma korektnim odnosima... Rastali smo se u suzama, ali nekako prijateljski, iako se još volimo. Mnogo smo razgovarali o svemu, ali ta razlika u godinama ipak je bila presudna – ispričao je Karlo 2010. za Puls.
Zvezde Granda Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović na Farmu su ušli početkom 2010. kao veoma popularan par, ali njihova međusobna ljubomora zbog prisustva balerine Dragane Milošević, Nemanjine bivše devojke, kao i voditelja Vladimira Stanojevića koji je prethodno bilo sa Milenom, bila je povod za brojne nesporazume, zbog čega su bili veoma omraženi u javnosti. Učešće u ovom šou-programu mnogo ih je koštalo jer su po izlasku sa imanja zbog lošeg ponašanja izbačeni iz matične Grand produkcije, a potom je usledio i njihov buran raskid u aprilu 2011. Od velike ljubavi i planova za venčanje nije ostalo ništa, pa danas ne vole ni da pominju jedno drugo.

Na snimanju Survivora u Kostariki 2012. godine sevnule su i ljubavne varnice između stilistkinje Kristine Bekvalac i manekena Nikole Šoća. Kamere su zabeležile njihov poljubac, a spekulisalo se da je među njima bilo i nešto više, ali oni su tvrdili da ih veže samo prijateljstvo.

- Nismo želeli da uđemo u vezi da bismo je raskidali. Bili smo veoma bliski, ali nismo prelazili granicu dobrog ukusa. Kristina je divna majka i svaki moj dalji komentar našeg odnosa bio bi nedoličan – ispričao je Šoć za Story.

 

 

SVE ZA LJUBAV ILI ZA PUBLIKU

Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović uveliko razmenjuju nežnosti na Farmi, a nedavno je zabeležno kako je poznata Rumljanka u jednom trenutku u dvorištu na klupi opkoračila Filipa i uz uzdahe simulirala seks. U isto vreme na žurki koja je trajala u kući, misica Jovana Nikolić i pevač Danijel Alibabić imali su strasne poljupce, dok je Ekrem Jevrić ljubio glumicu Gordanu Bjelicu po grudima istovremeno šaljući poruke supruzi Igbali. Ekrem je u prethodnoj sezoni bio smrtno zaljubljen u Vesnu Vukelić Vendi s kojom je imao brojne i više nego intimne scene, ali sada više od ičega priželjkuje seks sa Stanijom. S druge strane, bivša Zvezda Granda Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko imali su seks u rijaliti programu Parovi na TV Happy početkom prošle godine i to u nekoliko navrata, baš kao i go-go igračica Jelena Đokić i Dalibor Ristić.

 

SLUČAJ AVE KARABATIĆ

Kada je pre godinu dana poznata šminkerka i takmičarka Survivora Jelena Maćić izjavila kako Srbija nije spremna za Avu Karabatić, malo ko je mogao da nasluti pravo značenje njenih reči. Ova Dalmatinka neobuzdanog temperamenta i otkačene naravi prvo je privukla brojne simpatije kada je otvoreno pričala o svojim emocijama prema manekenu Vladimiru Vuksanoviću, a koje su se rodile tokom boravka na Kostariki. Iako mu je svojim glasom obezbedila i pobedu u ovom takmičenju, njena ljubav ostala je neuzvraćena, a maneken je vrlo brzo uplovio u romansu sa pop pevačicom Natašom Bekvalac. Ipak, Ava ga uprkos svemu nije zaboravila. Jer, čim je pustila prve suze u aktuelnom Velikom bratu, kroz suze je priznala da joj Vlada mnogo nedostaje jer joj je bio pravi prijatelj, ali i njen tip muškarca, pošto je visok i ima svetle oči, a kada progovori, naprosto osvaja. Doduše, istakla je da je njen tip muškarca i Andrija Milošević…

Razlog za ovo priznanje bila je svađa sa Urošem Ćertićem, markantnim kaskaderom s kojim je već prve večeri po ulasku u kuću na Košutnjaku legla u isti krevet i podelila sumnjive pokrete ispod čuvene jorgan planine. Novine su bile pune naslova kako je prvi put u ovom takmičenju pao seks već prve večeri, javnost je bila šokirana brzinom kojom su se stvari odvijale, ali ne i njen tata.

- Jeste li videli da je Ava dobila ulogu Severine u kući i to ima smisla. A ako je zaista imala seksualne odnose pred kamerama, to ništa nije strašno, pa ni Severini ništa nije falilo – rekao je Ivica Karabatić za Alo.

Međutim, nevolje u raju otpočele su kada je Uroš shvatio da je Ava ozbiljno shvatila njihovu zafrkanciju pa se brže-bolje distancirao tvrdeći da se ništa nije dogodilo, već da su samo pravili šou, dok ona posle brojnih svađa u neverici i sa bujicom suza nije mogla da shvati šta joj se dešava. Uroš je tvrdio da nije spavao s Avom i kako je Maja Nikolić zezala ukućane kada je rekla da su oni imali seks četiri puta i potom je svoju pažnju preusmerio na atraktivnu Playboy zečicu Soraju Vučelić.

- Prošli put je pobedila Marijana Čvrljak jer se spavala sa Nemešom pa smo se Ava i ja prve večeri dogovorili da simuliramo vođenje ljubavi kako bismo što duže ostali. I ručni rad je bio gluma. Hteo sam da napravim šou, posle smo drmali kombi - izjavio je Ćertić po izlasku iz kuće.

S druge strane, Splićanka je posle nekoliko dana očajavanja i ponavljanja kako ne želi da ljudi misle da je kurva, ali i da je u životu imala samo četiri veze, pronašla utehu u strasnim poljupcima i novim akcijama u bazenu, ali i ispod jorgana sa Željkom Stojanovićem. Vrlo brzo mu je priznala da se zaljubila i kako njihov odnos ozbiljno shvata, dok je on pokušavao da sve izvrne na šalu…

Iako do kraja ovog šou-programa niko ne može da predvidi ko će sve podleći čarima ove Splićanke, Ava Karabatić sigurno je postavila svojevrsni rekord po količini intimiziranja sa različitim partnerima u domaćim rijaliti programima.

 

 

 

Piše: Jelena Kulović

Foto:

 

 

makonda-tracker