Rammstein skuplja energiju uz instruktora joge

0
Novi spektakl kontroverzih Nemaca, benda Rammstein, stiže u Kombank Arenu, u nedelju, 28. aprila. Masivna oprema dolazi u 21 šleper i 7 autobusa a momci iz Rammsteina stižu u Beograd na dan koncerta iz Italije.

Sa najavom nove turneje, Rammstein je već istakao da je novi spektakl njihovo olujno i snažno ponovno rođenje a s tim u vezi, u Kombank Arene čekaće vas sledeće: velika bina iz četiri dela koja se postavlja na jednom delu Arene a zatim roluje do pozicije za koncert; ogromni broj specijalnih efekata koji će činiti  crveni dim, vatrene komete, goruća žičana zavesa, plamene prskalice, srebrne i crvene rakete i mnogo toga…

Za svoje potrebe dok su u Beogradu, Rammstein je zamolio za četiri prostorije za bend, jednu svlačionicu gde će biti smešteni kostimi i jednu za afterparty. Kao i prošli put, propusnice za žurku dobijaće fanovi tokom koncerta. Za uređenje ovih prostorija nema posebnih uslova sem jednog – da bude jednostavno i sa ukusom namešteno. O ishrani celokupnog tehničkog osoblja kao i benda, brinuće njihova lična ketering služba koja putuje sa turnejom. Pre izlaska na scenu, pojedini članovi benda opuštaju se uz yogu tako da će im na raspologanju biti instruktor joge.

makonda-tracker