Kristen Stjuart i Rupert Sanders: Nova afera?

0
Nakon izlaska sa prijateljicama po glumicu je došao misteriozni muškarac, a mediji prenose da je reč o reditelju sa kojim je već imala aferu.
Kristen Stjuart, foto: Getty images/Gulliver
Kristen Stjuart, foto: Getty images/Gulliver

Glumičina afera s oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom koja je uzburkala javnost prošlog leta, šokirala je njene fanove i kolege. No prema pisanju britanskog Daily Maila, čini se da Stjuartova ponovno provodi vreme sa svojim bivšim ljubavnikom. Te tvrdnje navodno potvrđuju fotografije snimljene u nedelju na kojima glumica ulazi u automobil za čijim je upravljačem čovek koji neodoljivo podseća na Sandersa. 

Zvezda Sumrak sage, koja je reditelja upoznala 2011. godine tokom snimanja filma Snežana i lovac, u auto je ušla nakon noćnog provoda s prijateljicama u meksičkom restoranu Malo Taqueria u Silver Lejku u Kaliforniji.

Kristen je snimljena u automobilu marke Acura, istom modelu auta koji poseduje i Sanders. Za to vreme njen dečko, glumac Robert Patinson bio je u Los Anđelesu. 

Tajna afera Kristen i Ruperta izašla je u javnost u julu 2012. godine kada je objavljena fotografija na kojoj razmenjuju nežnosti i poljupce. Glumica se tada javno izvinila dečku Robertu koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

- Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao - rekla je tada Kristen.

Sanders se izvinio supruzi Liberti Ros s kojom ima dvoje dece, kći Skajlu i sina Tenisona. I dok su Kristen i Robert obnovili romansu, Liberti je u januaru podnela zahtev za razvod od Ruperta navodeći nepomirljive razlike kao razlog bračnog kraha.

makonda-tracker