Tatjana i Goran Ivanišević Prešla preko prevare, ali ne i bankrota

0
Nakon obostranih prevara i brojnih skandala koji su do sada preko svojih leđa premetnuli bračni partneri Tatjana i Goran Ivanišević, izgleda da je usledio i onaj koji je konačan. Reč je o finansijskom krahu bivšeg tenisera, a to je navodno kap koja je prelila
Tatjana i Goran Ivanišević, foto: Story press
Tatjana i Goran Ivanišević, foto: Story press

Ponekad sve što treba da uradiš jeste da zaboraviš šta osećaš i setiš se šta zaslužuješ - napisala je protekle nedelje u popodnevnim satima na svom Instagram profilu nekadašnja manekenka Tatjana Dragović (35). Samo nekoliko sati kasnije od ovog njenog čina, zagrebačkim kuloarima je poput bombe odjeknula vest da je ljubavnoj priči bivšeg modela i proslavljenog teniserskog asa Gorana Ivaniševića (41), koja je počela pre petnaest godina, došao kraj. Od izvora bliskih paru stiže objašnjenje kako su se supružnici odlučili na ovaj korak nakon dugog razmišljanja i brojnih razgovora. Spekuliše se da je do podnošenja papira za razvod braka došlo na Tanjinu, kako je odmila zovu hrvatski mediji, inicijativu. Međutim, ovu vest nijedno od aktera još nije ni potvrdilo, ali ni demantovalo, za razliku od svih prethodnih puta kada su ih mediji rastavljali. Bliski izvori takođe tvrde kako ih do konačnog kraja, začudo, nije dovela treća osoba, nego činjenica da već duže vreme nisu funkcionisali kao žena i muškarac.

Bez obzira na to, oboje su sigurni da će nastaviti kao prijatelji i velika podrška jedno drugom, a u ovom teškom životnom razdoblju najvažnije im je da zaštite svoju decu, ćerku Amber Mariju (10) i sina Emanuela (5). Podsećanja radi, ovo nije prva bračna kriza koja je potresala njihov brak. Poslednja u nizu je finansijske prirode jer je Goran zahvaljujući pogrešnim poslovnim potezima na ivici bankrota, pišu tamošnji mediji. Zlobnici kažu kako je upravo zbog toga Tatjana rešila da stavi tačku na ovaj odnos koji joj osim dece i nije doneo mnogo sreće. Ovoj vesti prethodila je njena navodna veza sa fudbalerom Markom Šimićem (25) s kojim je prošlog leta slikana u nežnom zagrljaju. Akteri navodne preljube demantovali su takve tvrdnje i objasnili kako su samo u prijateljskim odnosima. Kao dodatna potvrda druženju organizovana je i zajednička večera kojoj je prisustvovao i Goran Ivanišević. Pojedinci kažu da se Tanja na ovaj korak odlučila kako bi se osvetila mužu za javnu prevaru koju joj je priredio. Naime, on je 2008. bio u paralelnoj vezi sa voditeljkom Vanjom Halilović, a nakon što je iste godine na Dan zaljubljenih i slikan u njenom zagrljaju, usledilo je otvoreno pismo u kojem se izvinjavao supruzi i deci zbog pretrpljene sramote i molio ih za oproštaj. Ivaniševićeva je prešla preko preljube, pomirila se sa suprugom i svi su se srećni i zaljubljeni na dvanaest meseci preselili u Ameriku kod njenih kumova Sanje Dagan i Frane Barbierija. Po povratku u Hrvatsku problemi su se vratili, a kuriozitet ove hrvatske sapunice jeste i to što je bivši kum Ivaniševića Frano Barbieri sada u dvogodišnjoj vezi sa bivšom Goranovom ljubavnicom Vanjom Halilović.

Moni Marković

 

makonda-tracker