Jače, manijače Zemlje gruva danas u Mikseru

0
Spot za drugi singl sa projekta Dino u Zemlji gruva, Jače manijače, biće premijerno prikazan u sredu, 24. aprila u 19 časova promocijom spota i nastupom benda Zemlje gruva sa obradama Dina Dvornika u Mikser Houseu.

Pesma je obrada velikog hita Dina Dvornika Jače manijače, čiji tekst potpisuje Rambo Amadeus. Spot je urađen u saradnji sa ekipom filma S/Kidanje čija je premijera bila prošle nedelje u Sava centru, a koji se trenutno prikazuje u srpskim bioskopima.

Kako je tematika filma kompatibilna sa tematikom pesme, tako su se posebno odabrane scene iz filma našle u spotu. Takođe, lokacija na kojoj je spot sniman je osnovna lokacija, polazište od koga se razvijaju sve tri priče iz filma S/Kidanje.

Pomerajući se od Dinove energične interpretacije ka izrazito senzualnoj, ženskoj interprepretaciji Zoe Kidah i Zemlje gruva, pesma dobija sasvim novi izraz i možda nove slojeve smisla.

Gost na pesmi je Gidra iz zagrebačke grupe Connect. Režija Vlada Petrović, dp Bojana Andrić, stajling Creative team sa Majom Atanasijevic, šminka Milica Jevtić

Poslušajte kako Jače. manijače zvuči u live interpretaciji Zoe Kida:

makonda-tracker