Dve od tri najbogatije razvedene žene u Britaniji su sa Balkana

0
Brak, ali i razvod, ponekad su više nego dobra investicija i način zarade, o čemu svedoče i slučajevi Slavice Eklston i Diane Sanele Dženkins.
Slavica Eklston, foto: Ivan Dobričić
Slavica Eklston, foto: Ivan Dobričić

Udaj se bogato, razvedi još bogatije, tako danas razmišljaju neke žene, ali i muškarci. Neke žene u Velikoj Britaniji, ali i u drugim zemljama, iz sudnice su nakon razvoda izašle teže za čak nekoliko stotina miliona evra. 

Među tri najbogatije su i dve dame poreklom s naših prostora. Na prvom mestu je Slavica Eklston koja se sa cifrom od 740 miliona funti našla na samom vrhu Times-ove liste najbogatijih razvedenih žena, prenosi Daily Mail

Na drugom mestu je Irina Malandina, koja se nakon razvoda od Romana Abramoviča obogatila za celih 155 miliona funti. 

Na trećem mestu je Diana Sanela Dženkins iz Bosne i Hercegovine. Poznata humanitarka koje je u braku sa Rodžerom Dženkinsom bila 10 godina, a nakon razvoda je dobila pola njegovog bogatstva, odnosno 150 miliona funti. Bogati bankar i Bosanka razveli su se 2011. godine i svoj razvod su nazvali najsrećnijim ikada, a u medijima su navodili kako su se razišli u prijateljskoj atmosferi i da su i dalje u dobrim odnosima, prenosi portal Klix.ba.

makonda-tracker