Rijana: Probudio se majčinski osećaj?

0
Pre samo nekoliko dana dosta se pričalo i pisalo o tome da je Rijana u drugom stanju i da to želi sakriti od očiju javnosti. Nakon toga, na svom Instagram profilu postavila je izazovne fotografije sa Adrianom Limom i sebe u oskudnom bikiniju, a potom i objavi
Rijana, instagram
Rijana, instagram

Poznata pevačica sa Barbadosa je otkazala nekoliko koncerata sa svoje turneje Diamonds pod izgovorom da je boli grlo, što je bilo sumnjivo mnogim novinarima zbog tolike tajanstvenosti povodom obične infekcije.

Nakon što je pozirala sa svojom prijateljicom Adrijanom Limom, Rijana je postavila i sliku sebe u oskudnom bikiniju, a ubrzo potom i pozirala sa detetom.

Da je spremna da bude majka, potvrdila je u intervjuu za časops Elle.

- U sledećih par godina ćemo Kris i ja sigurno imati dete. Sad kad smo odrasli, možemo krenuti ispočetka – izjavila je Rijana, a da joj se majčinski osećaji bude potvrdila je i fotografijom na kojoj u krilu drži malog dečaka.

Međutim, samo nakon  nekoliko dana, Rijana se vratila svojim korenima. Postavila je svoju provokativnu polu-golu fotografiju prenosivši deo atmosfere sa priprema za koncert u Atlanti.

 

makonda-tracker