Šakira: Biti majka je neverovatno iskustvo!

1
Tridesetšestogodišnja pevačica i njen dečko Žerar Pike dobili su prvo dete, sina Milana Pikea Mebaraka u januru ove godine i pevačica je u toj meri obuzeta svojim dečakom da ne može da podnese da bude razdvojena od njega.
Šakira, twitter
Šakira, twitter

Početkom aprila Šakira je odlučila da povede Milana sa sobom na snimanje rijaliti šoua The Voice, u kome je ona jedan od članova žirija. Kako tvrdi, Milan joj znači mnogo kao podrška, a i sa njim se nikada ne oseća usamljenom, te je odlučila da sa njim podeli i ovaj aspekt svog života.

- Biti majka je neverovatan osećaj, toliko je intenzivan, da nekada ne mogu da se obuzdam. To je potpuno novo iskustvo za mene, te ja i dalje otkrivam čari roditeljstva – rekla je Šakira.

Na svom tviter profilu, nedavno je objavila još jednu sliku Milana, dodavši da je svesna da postaje jedna od onih majki, koje su opsednute svojim detetom.

- Kunem se da više neću ovo raditi, jer se sada osećam kao jedna od onih iritantnih majki koje stalno pokazuju slike svojih beba – napisala je Šakira na tviteru.

Šakira se pridružila članovima žirija američkog rijaliti takmičenja The Voice, Ašeru, Adamu Levinu i Blejku Šeltonu. Pevačica je priznala da voli mnogo da radi i usmerava takmičare na putu do zvezde. Takođe, priznaje da se ponekad oseća krivom kada je prisiljena da izbaci nekoga od takmičara i da joj to posebno teško pada.

 - Imate priliku da vidite rezultate svog mukotrpnog rada kada uvidite koliko su napredovali umetnici koje podučavate. Ali ponekada, sama činjenica da jedan od takmičara mora da napusti šou vam teško vam. -

makonda-tracker