Slavica Ćukteraš: Možda se i neću udati

0
Ni posle dve godine, pevačica Slavica Ćukteraš nije sigurna da je Stefan Tanasković njen čovek za sva vremena. Ipak, ističe da glasine o raskidu njihove veze nisu tačne
Slavica Ćukteraš, foto: Andreja Damnjanović, Grand
Slavica Ćukteraš, foto: Andreja Damnjanović, Grand

Folk pevačica Slavica Ćukteraš (28) živi baš onako kako želi i isključivo po svojim pravilima. Sa godinama postala je čvršća i stamenija, pa se više ne obazire na sitnice koje za nju nisu od vitalnog značaja. Tako se, kako kaže, nije ni osvrnula na nagađanja da je raskinula sa svojim dečkom Stefanom Tanasković (28) s kojim se zabavlja već dve godine.

- Nemam nameru da demantujem svaku stvar koja se o meni pojavi. Svi moji prijatelji znaju da to nije istina, što je najbitnije – priča Slavica i kroz osmeh dodaje da je njen emotivni status odličan, baš kao i svih ovih godina. Pevačica tvrdi da joj veoma smeta to što je svi pitaju kada će otići pred oltar.

- Možda se nikada neću udati. Iz ove perspektive, samo mogu da kažem kako u ovom trenutku to ne planiram. Ja ne patim za institucijom braka, a i nisam vidovita. I ako nekada stanem pred oltar, možda to neće biti sa Stefanom – kaže pevačica i ističe da radi samo ono što joj istinski prija ne želeći da bilo kome polaže račune.  

- Nisam tvrdoglava, već izuzetno fleksibilna, ali ne trpim osobe koje misle da sve znaju. Tako sam u poslu prećutala milion stvari što, kada je reč o nekim ljudima, možda i nije trebalo da uradim – iskrena je Slavica koju od početka karijere prati priča o rivalitetu između nje i koleginice Tanje Savić.

- Nas dve se nikada nismo ni svađale, samo je došlo do nesporazuma u našem prijateljstvu, kao što ih imaju i mnogi drugi ljudi. Prevazišle smo probleme i ostale u korektnim kolegijalnim odnosima. Što se tiče dueta, biće ga, ali autori su jako nepoverljivi, a s obzirom na to da je direktor Grand produkcije Saša Popović objavio konkurs, polovina njih je rekla da se neće takmičiti sa ostalim autorima. Za sada je ostalo na tome da se pesma traži i to je to – zaključuje Slavica.

 

Ksenija Konić

 

makonda-tracker