Robi Vilijams: Ćerki nisam zabavan

0
Tridesetdevetogodišnji pevač i njegova žena Aida Fild pre devet meseci su dobili ćerku Teodoru Rosu, poznatiju kao Tedi, kojoj Robi od samog rođenja posvećuje punu pažnju, jer je kako tvrdi, potpuno očaran njome. Međutim, ta osećanja često nisu obostrana.
Robi Vilijams, Guliver/Getty Images
Robi Vilijams, Guliver/Getty Images

Prema magazinu Daily Star, poznati pevač Robi izjavio je da njegova ćerka nije baš zainteresovana za igre koje većina njenih vršnjaka obožavaju: ne želi  se igrati žmurke, te ju je jako ju teško zabaviti i održati njenu pažnju ovih dana.

- Smatram da je to jer njeni zubi upravo niču, ili se barem nadam da je zbog toga. A u realnosti, možda ona misli da ja jednostavno nisam smešan i zabavan – šaljivo je odgovorio pevač.

Robi je nedavno napisao pesmu pod naslovom Budi nežna za njegovu ćerku Tedi, ali ona nije baš bila oduševljena njome, do te mere da je tokom Robijevog pevanja, povratila na njega.

- Napisao sam pesmu baš za moju ćerku. Sećam se da je to bio baš dirljiv trenutak kada sam hodao po kući sa njom u naručju i pevušio joj Budi nežna. I odjednom, ona je povratila na mene! Ne znam da li je to na bebećem: bravo tata, muzika je predivna! ili upravo sam povratila, jer mi je muka od tvog pevanja – požalio se Robi!

makonda-tracker