Ivana Maksimović: Daljina je uništila ljubav

0
Nakon pola godine strasne ljubavi, reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović i golman VK Partizan Stefan Živojinović okončali su svoju romansu jer nisu mogli da usklade privatni i poslovni život
Ivana Maksimović, foto: Story press
Ivana Maksimović, foto: Story press

Osvajačica srebrne medalje u streljaštvu na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu, ali i vlasnica bronzanog odličja koje joj je pripala nedavno na Svetskom kupu u Južnoj Koreji, Ivana Maksimović, već nekoliko nedelja je slobodna jer je iznenada došao kraj njenoj romansi sa golmanom VK Partizan Stefanom Živojinovićem (23). Vezu koju je otpočela prošlog leta, šarmantna olimpijka uspešno je skrivala od javnosti sve dok magazin Story u septembru nije otkrio šta je to što je Ivanin život učinilo lepšim. I baš kao što su pod velom tajne i započeli nova emotivna poglavlja u svojim ljubavnim biografijama, tako su pre nekoliko nedelja rešili i da se raziđu. Raskid je, kako saznajemo, inicirala Ivana, a razlog je, po navodima prijatelja ovog nekadašnjeg para, bila česta razdvojenost uzrokovana njenim brojnim poslovnim obavezama u inostranstvu. Karijera mlade sportistkinje u vrtoglavom je usponu i ona očigledno nije bila spremna da uskladi svoje obaveze i odlaske na takmičenja sa susretima ispunjenim nežnošću i ljubavlju, kakve joj je u Beogradu pružao Stefan.

- Nisam od onih osoba koje se zaljubljuju na prvi pogled. Sve je to lepo: prvi kontakt i fizički izgled, ali ja palim na drugu loptu, odnosno kada nekoga bolje upoznam. Maniri, ponašanje, šarm i duhovitost, samo su neke od stvari koje me osvajaju – govorila je Ivana o zanosu ljubavi sa Stefanom i istakla potencijalnu bojazan kako bi njenu romansu mogla da ubije daljina.

- Nisam pobornik veza na daljinu zato što imam loša iskustva. Ne opterećujem se budućnošću našeg odnosa jer sada uživamo. Volela bih da uskoro kupim stan i otpočnem samostalan život. To su mi jedini planovi. Želim malo da se uozbiljim, dosta sam proputovala i videla sveta. Htela bih da se okrenem ozbiljnijim stvarima i uložim novac u svoju budućnost – isticala je Maksimovićeva koja je u vezu sa Stefanom ušla nakon što je prebolela prethodnu romansu, koju je okončala pre Olimpijskih igara u Londonu.

- Postoji jedan dečko koji je obeležio period mog emotivnog života pre Olimpijskih igara. Nije sportista i ta priča je za mene završena. Verujem da se već kaje i sada mu je teško što više nismo zajedno, ali on je tako hteo. S moje tačke gledišta, smatram da je on kriv za raskid, ali to više nije bitno. Okrenula sam se drugim stvarima i novom emotivnom poglavlju – iskreno je izjavila Ivana koja je, kao i njen doskorašnji dečko Stefan Živojinović, pokušala da spoji intimu i profesionalne obaveze, ali im to nije pošto za rukom, pa su trenutno oboje fokusirani samo na posao.

 

Piše: Nikola Rumenić

Foto:

 

makonda-tracker