Veliki brat: Ispala Sindi

0
Ivana Stamenković Sindi izašla je iz kuće Velikog brata

Za mesto u kući večeras su se borile Ava, Aneta i Sindi koje su nominovali takmičari dok je Maja Nikolić direktno nominovana po kazni.

Prilikom prvog uključenja u kuću Velikog brata, voditeljka Marijana je pitala ukućane da joj kažu ko se jedini nije posvađao, jer je za njima veoma burna nedelja. Ispostavilo se da je jedino Soraja uspela da obuzda strasti uz objašnjenje da ima visok prag tolerancije.
Potom je voditeljka Marijana pitala Vendi kako je pored tolikog iskustva uspela da dozvoli da je Ava prevari, na šta je Vendi odgovorila da nije.

Maske su pale posle 6 dana, i onda sam sve shvatila. Kvazi lisac je uništen, usitnjen i pretvoren u duha - dodaje Vendi koristeći ovu priliku da iskritikuje i Milića koji je uspeo da se proda kako kaže za 125 grama one stvari.
Veliki brat, je ovom prilikom odlučio da nagradi Maju Volk zbog pretrpljene povrede i priredi joj najlepše iznenađenje pozvaši njenu decu Teodoru, Milenu i Mihajla ispred kuće u Košutnjaku.
Maja je decu gledala iz tajne sobe dok su oni odgovarali na voditeljkina pitanja.
- Rastužila me je priča o Almu, to je istinita ljubavna priča koju svi znamo, čak i naš tata. Ponašanje Maje Nikolić me je veoma razbesnelo. Žao mi je što je moja mama tako dobra i što ne zna više da joj vrati - rekla je ćerka Maje Volk, dok je sin Mihajlo ovom prilikom poručio majci da je voli.
Videvši svoju decu na ekranu Maja se rasplakala, ali iznenađenjima tu nije bio kraj. Naime Veliki brat je bio još velikodušniji i dopustio je da se Maja i deca i uživo pozdrave uz suze i zagrljaje.
Nakom ovog lepog iznenađenja voditeljka Marijana je pozvala nominovane ukućanke da ustanu kako bi iznele pozitivne stvari o svojim suparnicama.
Sindi je prva imala priliku da kaže svoje mišljenje o Aneti, rekavši: Put do pakla je popločan dobrim namerama, dok je Aneta o Maji Nikolić rekla Maja mi je u suštini draga i slatka, ne vidim zlo u njoj. Maja Nikolić je Avu okarakterisala kao cvetić koji krasi enterijer kuće, dok je Ava rekla za Sindi da je u suštini jedna nežna dušica, u kojoj se krije i lepota ali i buntovnost.

makonda-tracker