Selena Gomez i Džastin Biber ponovo zajedno?

0
Da li je Selena ipak pružila Džastinu još jednu šansu, ili je to još samo jedan u nizu tračeva. Na svom Instagram profilu, Biber je postavio prisnu fotografiju sebe sa Selenom, ali je nakon samo nekoliko minuta obrisao. O čemu se radi?
Selena Gomez i Džastin Biber, Guliver/Getty Images
Selena Gomez i Džastin Biber, Guliver/Getty Images

Momenat koji su čekali svi fanovi Džastina i Selene je možda konačno došao. Iako se u proteklih nekoliko meseci u medijima dosta pisalo o problematičnom Džastinu i njegovom odavanju porocimima, izlivima agresijei neprimerenim ponašanjem, izgleda da će se san Džastinove majke ostvariti, odnosno da će lepa Selena ukrotiti njenog sina.

Devetnaestogodišnji pevač je postavio na Instagram sliku sebe i svoje (bivše) devojke Selene u nedelju implicirajući na moguće pomirenje i obnavljanje nekadašnje romance. Na slici je Selena blago nagnuta ka Biberu i izgleda kao da će ga poljubiti. Ona se nalazi u zavodljivom položaju, zatvorenih očiju, dok prstima sklanja kosu sa lica. Međutim, Biber je samo nekoliko minuta nakon postavljanja fotograije, odlučio da je izbriše i postavlja se pitanje zašto?

Ovaj par je već uzburkao javnost nedavnim pojavljivanjem u Oslu, kada su razmenili nekoliko poljubaca, te su od tada pod budnim okom fotoreportera i novinara.

- Držali su se za ruke, grlili i ljubili se i izgledali tako zaljubljeno, kao da se pre toga nikada nisu svađali – otkrio je izvor za časopis People.

Kako pišu američki mediji, a i tvrde njihovi prijatelji, Selena je odlučila Biberu dati još samo jednu šansu.

- Jako su povezani. Čini se da ne mogu skroz okončati svoj odnos – izjavili su njihovi zajednički prijatelji.

makonda-tracker