Bred Pit: Moja deca obožavaju priče o zombijima!

0
Četrdesetdevetogodišnji glumac otkrio je svoju inspiraciju i motivaciju za rad na svom poslednjem filmu Svetski rat Z - želeo je da njegova deca konačno vide svog oca na velikom ekranu.
Bred Pit, Guliver/Getty Images
Bred Pit, Guliver/Getty Images

Nije strano da je poznati glumac, Bred Pit, izbriljiv kako kada su u pitanju uloge u filmovima, tako i kada su u pitanju filmovi koje će pogledati njegova deca. Upravo zbog toga, poslednji film u kome je glumio, World War Z, snimio je isključivo radi svoje dece.

- Slušajte, pre pet godina nisam apsolutno ništa znao o zombijima, a danas smatram da sam ekspert! Sve je počelo onda kada se u meni rodila ideja da moji dečaci pogledaju neki film pre nego što napune osamnaest godina, tj. onaj koji će im se svideti. A znam da su ludi za zombijima! – rekao je Bred.

Bred je priznao kako njegova deca već duže vreme priželjkuju da svog oca vide na velikom ili malom ekranu.

- Anđelina i ja pazimo šta naša deca gledaju na televiziji i u bioskopu, ali ovaj film će definitivno moći pogledati i napokon me videti na velikom ekranu! To već dugo priželjkuju i oko toga smo sve sve već dogovorili! Oni su mi na neki način bili inspiracija za film, jer stalno trčkaraju po kući spašavajući svet od nekog zla. To im je u poslednje vreme omiljena igra, a o tome se u biti i radi u filmu – pojasnio je glumac.

Bred i Anđelina imaju tri sina, Medoksa, Peksa i Noksa i tri ćerke Zaharu, Šiloh i Vivijen.

Pogledajte trejler za film:

makonda-tracker