Rudolf van Vin gost Story magazina

0
Nakon dolaska svetske filmske zvezde Majkla Medsena, magazin Story nastavlja tradiciju dovođenja poznatih ličnosti u svom dobro poznatom stilu Upoznajte poznate. Ovoga puta to je poznata holandska i svetska kulinarska zvezda - Rudolf van Vin.
Beba Dragić, Vladimir Šporčić foto
Beba Dragić, Vladimir Šporčić foto

Rudolf dolazi na poziv magazina Story, koji 28.aprila u šoping centru Ušće organizuje finale takmičenja Poslastičarska groznica. Rudolf će pomagati finalistima u dekorisanju torti i biće deo žirija, zajedno sa poznatim glumicama i kulinarkama Vesnom Čipčić i Goricom Popović. Povod za druženje sa Rudolfom u Beogradu je i izlazak specijalnog izdanja magazina Story, desetog maja sa novim i vrlo maštovitim receptima koje je Rudolf ovom prilikom priredio za naše čitaoce.

Specijalni dodatak zvaće se Story kuhinjica  (Mali kuvar Rudolfa van Vina), a osim njegove kratke biografije sadržaće i 50 najboljih recepata ovog kuvara od kojih su 33 slana jela: supe, povrće, meso, riba, a 17 slatkiši.

U Story kuhinjici - Malom kuvaru Rudolfa van Vina, biće zastupljene sve svetske kuhinje, između ostalog, holandska, italijanska, mediteranska, arapska, pa će Storyjevi čitaoci imati priliku da upoznaju jedinstvenost ukusa internacionalnih kuhinja sa akcentom na upotrebu širokog spektra povrća, kao i vegetarijansku hranu koja se, pod njegovom devizom easy meals priprema brzo i lako.

- Posebnost Story kuhinjice čiji je domaćin Rudolf je što ovaj ekskluzivni mali kuvar nudi i zanimljive savete popularnog Holanđanina kako pripremiti začine internacionalnih kuhinja koji industrijski ne postoje kod nas, a dobijaju se miksom raznog povrća - izjavila je Beba Dragić, glavna i odgovorna urednica Story magazina.

makonda-tracker