Dodeljene nagrade 22. Fashion Selectiona

U klubu Krug održana je dodela nagrada 22. Fashion Selectiona. Nagrade, o kojima je odlučivao novinarski žiri, dodeljene su u čak 11 kategorija najboljima na upravo završenom 22. Fashion Selectionu.
0
1 / 4

Posle 8 dana, spektakularnih revija najpoznatijih dizajnera, brendova i modnih kuća, Fashion Travela u Kavali i Kids Fashion Day-a, žiri je imao težak zadatak da odluči kome će biti dodeljene nagrade 22. Fashion Selectiona.

Nagradu za najbolji vizuelni identitet modne revije dobila je kompanija Fashion Company za reviju Fashion&Friends, najbolja brend kolekcija je Tom Tailor Denim, a nagradu za najbolju kolekciju modne kuće osvojila je modna kuća Afrodite Mode Collection.

Najbolju dizajnersku kolekciju imao je Vasilije Kovačev, a za najboljeg mladog dizajnera proglašena je Biljana Mihailović. Nagradu za najstilizovaniju modnu reviju magazina Stil osvojila je revija ID Esoteric i Deleti Handbags. U velikoj konkurenciji, nagradu Katarina Nikić za najbolju manekenku 22. Fashion Selectiona osvojila je Tamara Vasiljević, najbolji maneken je Miloš Mićović, a najbolje novo lice Ornella Nkeza Karabumba. 

Voditeljka TV Pink Minja Miletić osvojila je nagradu za najstilizovaniju javnu ličnost, dok je revija Tom Tailor Denim proglašena za najbolju reviju po izboru posetilaca portala blic.rs. Najavljen je i jesenji, 23. Fashion Selection, koji će biti održan sredinom oktobra 2013. godine. 

makonda-tracker