Dženifer Aniston: Želim da se preselim u Italiju, jedem testeninu i gojim se!

0
Četrdesetčetvorogodišnja glumica insistira na tome da nikad neće odustati od svoje glumačke karijere, ali priznaje da bi jako volela da se preseli u Italiju ili Francusku, otvori antikvarnicu i uživa u kaloričnoj hrani.
Dženifer Aniston, foto. Bang media
Dženifer Aniston, foto. Bang media

Voditelj jutarnjeg programa Good morning America Nik Vat našalio se sa poznatom glumicom izjavivši da iako ima uspešnu karijeru razmišlja da napusti televiziju, pusti bradu i dobije 200 kilograma. Dženifer se složila sa njegovom izjavom i dodala da joj se taj predlog dopada.

- Neću odustajati od glume, previše mi je zabavno da bih odustala, mada svako od nas ima svoje momente. Nisam baš sigurna za puštanje brade, ali otvaranje neke antikvarnice u Italiji ili Francuskoj, uživanje u testenini i gojenju zvuči odlično – kroz smeh je odgovorila Anistonova.

Glumica se trenutno fokusirala na snimanje novog filma Call Me Crazy: A Five Film, pa je planiranje venčanja sa svojim verenikom Džastinom Teroom stavila u drugi plan. Prema navodima stranih medija, Dženifer je u panici jer bi trebalo da se venča u maju, a zbog poslovnih obaveza još uvek nije stigla da nabavi ni venčanicu.

makonda-tracker