Rijana je trudna?

0
Prošlog meseca izjavila je za Elle da smatra da su Kris i ona zreli i spremni za dete, potom je otkazala nekoliko koncerata na svojoj turneji Diamonds pod izgovorom da je umorona i da se ne oseća baš najbolje, a onda je i viđena kako posećuje lekara u više neg
Rijana, foto Guliver/Getty Images
Rijana, foto Guliver/Getty Images

Poznata pevačica sa Barbadosa se samo pre nekoliko meseci konačno pomirila sa Krisom Braunom i zvanično su u stabilnijoj vezi. Takođe je poznato da je prošlog meseca dala intervju za časopos Elle u kome je rekla da smatra da su Kris i ona sada dovoljno zreli i sposobni za podizanje dece, kao i da se nada da će u ostati u drugom stanju u najskorijoj budućnosti.

- U sledećih pet godina ćemo sigurno imati dete. Sad kada smo odrasli, možemo krenuti sve ispočetka i jako sam zahvalna zbog toga – rekla je Rijana.

Glasine da je pevačica trudna dodatno su podstakli strani mediji posebno u trenutku kada je Rijana otkazala čak četiri koncerta na svojoj turneji Diamonds, pod izgovorom da se ne oseća baš najbolje i da ima problema sa grlom. Fotografi su je snimili kako izlazi iz jedne zdravstvene ustanove na Beverli Hilsu u malo široj, udobnijoj, odeći, te su odmah pokrenute spekulacije da želi sakriti svoj stomačić.

- Navodno su menadžeri pevačice izjavili da Rijana ima problem sa grlom i da je u pitanju obična infekcija. Ali, kako su informacije, koje smo uspeli da dobijemo od njenih menadžera vrlo šture, zapitali smo se, čemu tolika tajanstvenost oko obične infekcije -  prenose svetski mediji.

Iako Rijanini menadžeri demantuju tvrdnje da je pevačica trudna, Rijanini brojni fanovi uveliko vode debate po društvenim mrežama – da li Rijana treba da ima dete sa čovekom koji ju je prebio, ili će im upravo beba pomoći da učvrste svoju vezu.

makonda-tracker