Džoni Dep iznenadio fanove u pojavivši se u bioskopu!

0
Poznati glumac nikada ne ostavlja svoje obožavatelje ravnodušnim! Ovaj put, nenajavljeno se pojavio u bioskopu za vreme prikazivanja trejlera svog novog filma Usamljeni Rendžer.
Džoni Dep, foto: Getty
Džoni Dep, foto: Getty

Samo nekoliko dana nakon što je Bred Pit iznenadio publiku neočekivanim pojavljivanjem u bisokopu, njegov kolega, Džoni Dep je u cilju promovisanja svog novog filma Usamljeni rendžer, iskoristio istu strategiju.

Za vreme emitovanja trejlera filma, Dzoni Dep se popeo na binu bioskopa CinemaCon u Las Vegasu, kratko se obratio oduševljenoj publici i zajedno sa njima odgledao 20-minutni isečak iz filma. Džoniju su se pridružili njegova koleginica sa kojom glumi u filmu, Armi Hemer, režiser Gor Verbinski i producent Džeri Brukhajmer.

- Nisam se nadala ovome ni u najluđim snovima – rekla je jedna od obožavateljki, koja je prisustvovala Džonijevom iznenađenju.

Iako na žalost ne možete videti svih dvadeset minuta, koje su posetioci ovog bioskopa imali sreću da vide, možemo vas podsetiti na trejler filma, koji će imati svetsku premijeru početkom Jula ove godine.

makonda-tracker