Leonardo di Kaprio krivi Holivud za svoju reputaciju plejboja

0
Holivudski glumac izjavio je da mu veze ne uspevaju jer previše radi i priznao da se zbog toga često osećao kao gubitnik.
Leonardo Di Kaprio, foto: Getty images/Gulliver
Leonardo Di Kaprio, foto: Getty images/Gulliver

Holivudski glumac Leonardo di Kaprio bio je sa nekim od najlepših žene sveta, ali kaže da je za njegovu reputaciju plejboja kriv Holivud.

Neuspeh u vezama doživljava, kaže, jer je stalno na snimanjima.

– Kada provedete šest meseci na snimanju na nekoj lokaciji, to baš i nije dobro za vašu vezu – izjavio je glumac za magazin Esquire i dodao da nije bio svestan svoje slave ni toga što znači glumiti u hitu kakav je bio Titanik. 

– Ne postoji udžbenik. Niko me nije pripremao na to kako izgleda kada vas posmatraju stalno, i nije bilo nikoga da mi kaže kako ostati normalan kada svi glume i gledaju me drugačijim očima. Tek se poslednjih nekoliko godina osećam kao ranije – dodao je di Kaprio.

Jedan od najcenjenijih holivudskih glumaca mlađe generacije izjavio je da se često osećao kao gubitnik. 

– Uvek sam razmišljao ovako: OK, dobio sam sad tu ulogu i imao sam sreće da je dobijem. Ako je ne odradim najbolje što mogu, ako se ne oderem od posla, i ne oživim je, prokockao sam neverovatnu priliku. To je ono što me uvek pokreće – zaključio je glumac.

makonda-tracker