Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović: Druga šansa za staru ljubav

0
Posle glasina kako je u vezi sa oženjenim fudbalerom Aleksandrom Kolarovim, pevačica Nataša Bekvalac obelodanila je fotografiju sa bivšim dečkom Vladimirom Vuksanovićem sa kojim je obnovila vezu
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, Foto: Miloš Nadaždin, Story Press
Nataša Bekvalac i Vladimir Vuksanović, Foto: Miloš Nadaždin, Story Press

Ljubavni život pevačice Nataše Bekvalac (32) ponovo je u žiži interesovanja domaće javnosti budući da je pre nekoliko dana dovedena u vezu sa fudbalerom Aleksandrom Kolarovim (28) koji u braku sa suprugom Vesnom (25) ima sina Nikolu (1) i ćerku Unu (4). Neposredno pre nego što je oštro reagovala na ove navode, Nataša je svima stavila do znanja kako je obnovila vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem (25). Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj je pevačica u manekenovom zagrljaju snimljena u svom stanu u Beogradu, dok im društvo prave Natašina mlađa sestra Kristina i njen izabranik Ivo Martinović sa kojim je nedavno obnovila romansu. Silinu strasnih emocija sa grupne fotografije potvrdio je i maneken izjavivši da je ponovo srećan u ljubavi.

- U mom ljubavnom životu trenutno je mirno more - rekao je za emisiju Ekskluziv potvrdivši da se nakon jednomesečnog prekida pomirio sa Natašom. Međutim, ona o romansi sa prošlogodišnjim pobednikom rijaliti šou-programa Survivor kojoj je dala novu šansu za sada još ništa ne želi da kaže, ali je zato oštro reagovala na glasine o odnosu sa oženjenim muškarcem.

- Sa gospodinom Kolarovim nikada nisam bila u zajedničkom društvu, nikada ga nisam upoznala, niti sam ga ikada u životu videla. Ovakve laži povređuju me kao ženu i majku, a profesionalno mi nanose veliku štetu. Novac mi ne treba, potrebna mi je istina i zato sam primorana da pravdu potražim pred sudom. Ostale medije zamolila bih da ne šire i ne prenose ovu gnusnu laž i tako nanose još veću bol mojoj porodici i meni - rekla je Nataša. Na navode o poznanstvu sa zgodnom pevačicom i majkom šestogodišnje Hane burno je reagovao i fudbalski reprezentativac i prvotimac Mančester sitija koji je svojim bliskim prijateljima otkrio kako je veoma teško podneo iznošenje ovakvih neistina u javnost.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker