Imenovani generalni direktor Antenna grupe za jugoistočnu Evropu i direktor Prve srpske televizije

0
Antenna Grupa postavila je Pavela Stančeva za generalnog direktora Antene za Jugoistočnu Evropu, a Dragana Nenadovića za direktora Prve Srpske Televizije.
Dragan Nenadović, foto: TV Prva
Dragan Nenadović, foto: TV Prva

Antenna Grupa vodeća evropska kompanija u oblasti medijskih investicija, objavila je da je imenovala Pavela Stančeva za generalnog direktora Antene za Jugoistočnu Evropu (ASEE). Ovo postavljenje je deo dugoročnog strateškog opredeljenja Grupe da nastavi sa investicijama i jačanjem liderske pozicije u regionu.

ASEE  pokriva medijske operacije u Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji sa ciljem da prepozna investicione mogućnosti i proširi uticaj Antene, kako geografski tako i kroz uvođenje novih operacija u portfolio aktivnosti Grupe.

Antenna Grupa je takođe postavila Dragana Nenadovića za direktora Prve Srpske Televizije. Sa nove pozicije, Nenadović će direktno odgovarati generalnom direktoru Antene za Jugoistočnu Evropu.

Dragan Nenadović  ima više od 15 godina profesionalnog medijskog iskustva na televizijama poput BK TV, Fox TV i TV Prva. Imao je značajnu ulogu u izgradnji TV Prve kroz kreiranje inovativne i atraktivne programske šeme i vrhunske produkcije, što je rezultiralo rekordnim rastom gledanosti. Nakon što se Prva pozicionirala kao jedna od najjačih medijskih kuća u Srbiji za samo godinu dana, Nenadović je postavljen za glavnog urednika televizije.

Komentarišući nova imenovanja, Teodor Kirijaku, vlasnik I generalni direktor ANTENNA Grupe, rekao je:

- Veoma smo zadovoljni našim investicijama u Jugoistočnoj Evropi i Srbiji. Nastavićemo sa širenjem u regionu i uveren sam da ćemo, sa Pavelom koji će voditi operacije u Jugoistočnoj Evropi i sa Draganom na čelu TV Prva, nastaviti da nižemo uspehe na srpskom tržištu. Takođe bih se zahvalio Dejanu Jociću za značajan doprinos u razvoju Prve i njenom pozicioniranju kao vodećeg TV kanala u Srbiji – istakao je Kirijaku.

makonda-tracker