Bijonse: Hvala ti, Srbijo!

Nakon sinoćnjeg koncerta održanog u beogradskoj Kombank areni, svetska diva se putem društvene mreže Instagram zahvalila srpskoj publici.
0
1 / 3

Svetska zvezda održala je juče u Beogradu koncert za pamćenje, a koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u Kombank Areni, najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu, Džej Ziju - Da li si video koliko su ovi ljudi divni?, kao i dugo pozdravljanje i primanje čestitki od svih koji su se tada našli u bekstejdžu Kombank Arene.

Osim toga, Bijonse je i putem društvene mreže Instagram izrazila zahvalnost Srbiji i srpskoj publici objavivši fotografiju prepune Kombank arene iz njene perspektive, uz koju stoji tekst Hvala ti, Srbijo!

 

Kombank Arena, Beograd i Srbija zbog fantastičnog sinoćnjeg koncerta Bijonse na otvaranju svetske turneje, našli su se danas u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija! O koncertu su pisali  The Sun, Yahoo news UK, Daily mail, Huffington post, Marie Claire, Reuters, Vogue i mnogi drugi.

- Ako je Bijonse želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom Mrs. Carter Show to sasvim sigurno uspela! - navodi britanski Daily mail.

- Koncert se pokazao jako uspešnim a Bijonse je pred sam kraj držala i zastavu Srbije što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na njenom Instagramu napisala Hvala ti, Srbijo! – prenosi Marie Claire.

- Bijonse je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju – javlja Capital FM.

Bijonse je po dolasku u Beograd odlučila da se ceo koncert snima i zamolila da se za to nabave specijalni kranovi i kamere. Snimale su se i dugotrajne probe koje je vodila, a ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu kao i u filmu po završetku turneje.

 

 

T.R.

makonda-tracker