Met Dejmon: Venčanje kao iz bajke

0
Na tropskom ostrvu, u krugu porodice i prijatelja, Met Dejmon i njegova supruga Lusijana Baroso su obnovili venčane zavete
Met Dejmon i Lusijana Baroso, foto Profimedia
Met Dejmon i Lusijana Baroso, foto Profimedia

Kako je nedavno priznao da nije toliko vešt u ispoljavanju emocija i iznenađivanju svoje supruge Lusijane Baroso, Met Dejmon je odlučio da supruzi priredi venčanje o kakvom je oduvek sanjala, budući da je prvo venčanje bilo skromnog karaktera.

Na karipskom ostvru St.Lucia, Met i Lusija obnovili su venčane zavete nakon osam godina braka, na romantičnoj, intimnoj, ali svečanoj ceremoniji za koju je glumac izvdojio čak milion dolara. Met i njegova zanosna žena hodali su u sandalama plažom Sugar Beach do oltara gde su se zarekli na večnu ljubav pred oko pedesetak ljudi.

- Ovo nije holivudsko venčanje. Met je želeo da bude zabavno, veselo i u krugu porodice i prijatelja. Smatra da to Lusijana zaslužuje – rekao je izvor blizak paru.

Dejmon je izgledao otmeno, ali neformalno u njegovom sivom odelu, beloj košulji i braon sandalama, dok je njegova prelepa žena nosila belu haljinu sa remenom punim šljokica.

Na ceremoniji, svi gosti, uključujući i Ben Afleka i Dženifer Garner, nosili su odeću svetlih nijansi bele sive boje, što je učinilo da ova ceremonija bude kompaktna i u stilskom smilslu.

Pored mladenaca, posebno su bile srećne njihove četiri ćerke, Izabela, Đia, Stela i Aleks, koju Lusijana ima iz prošlog braka.

makonda-tracker