Ozi Ozborn: Šeron i ja se ne razvodimo!

0
Spekulacijama da se razvodi sa Šeron, sa kojom je bio u braku preko trideset godinu, Ozi je stao na kraj. Priznavši da se zbog čestog opijanja i uzimanja različitih vrsta droga, nije ponašao najprimernije ni prema svojoj porodici, ni prema svojoj prijateljima,
Ozi i Šeron Ozborn, Guliver/Getty Images
Ozi i Šeron Ozborn, Guliver/Getty Images

Ozi i Šeron su jedan od retkih poznatih parova koji su toliko godina uspeli da održe skladan brak – čak tridesetjednu godinu. Međutim, par je pokrenuo lavinu spekulacija da je pred razvodom u trenutku kada su Ozi i Šeron viđeni u javnosti bez svojih venčanih prstenova, a priča je dodatno podgrejana kada se Šeron preselila u hotel nedaleko od njihove kuće u Los Anđelesu.

Ali, šezdesetčetvorogodišnji roker, odlučio je da stane na kraj glasinama o razdoru svoje porodice, objavivši na svom Fejsbuk profilu da se izvinjava zbog svog ponašanja u proteklih godinu ipo dana.

- Poslednjih godinu i po dana pio sam i drogirao se. Potonuo sam duboko i bio sam gad prema ljudima koji mi jako znače i koje volim. To su bila jako teška vremena za mene, ali sada sa sigurnošću mogu da kažem da sam četrdesetčetiri dana trezan i da mi je bolje – napisao je Ozi.

Ozi je dodao i da su glasine o njegovom navodonom razvodu sa Šeron, lažne, a to je potvrdio i njihov sin Džek na tviteru rečima da britanski mediji zaista imaju čudne izvore informisanja.

- Šeron i ja se nećemo rastati i te glasine su neistinite. Zaista pokušavam da budem bolja osoba – napisao je Ozi.

makonda-tracker