Bijonse: Spektakl u Areni

1
Sa oko sat vremena zakašnjenja u Kombak areni, pred oko 18. 000 ljudi, počeo je spektakularni nastup Bijonse Nouls, prvi u okviru njene turneje Mrs. Carter Show World Tour 2013 Koncert je trajao oko dva sata, a pevačica je oduševila publiku koja je ispratila o
Bijonse, promo
Bijonse, promo

Bijonse je u seksi kostimu izašla pred uzavrelu publiku koja ju je dočekala vrištanjem. Koncert je počela pesmom Run The World. Fanovi, među kojima ima i onih koji su skoro 24 sata kampovali ispred Arene, ovacijama su dočekali svoju ljubimicu.

- Ovo je pesma za sve vas. Vi me činite boljom i jačom – pozdravila je Bijonse publiku i zapevala numeru I Love You, a zatim je  sišla u fan pit. Spektakl se nastavio hitom If I Were A Boy, a Bijonse je presvukla belu haljinicu u kojoj je počela nastup i pojavila se u crnom trikou sa šljokicama i sa crnim kačketom sa mačijim ušima.

Bijonsin tim snimao je ceo nastup koji će se naći u njenom novom spotu, a do tada, pogledajte deo atmosfere sa snimaka koje su fanovi postavili na Youtube.

Run The World

Irreplaceable

End of the Time

Halo & I Will Always Love You

Koncertu je prisustvovao i veliki broj ličnosti s naše javne scene, među kojima su Vlado Georgiev, Sergej Ćetković, Đorđe Balašević sa suprugom Oliverom, Željko Joksimović i Jovana Joksimović, Neda Ukraden, Čedomir Jovanović i mnogi drugi.

Voditeljka Marija Kilibarda bila je s kumom Tijanom Ivanović, Irina Radović, a njihova koleginica Kristina Radenković na koncert je došla sa sestrom Marinom i mamom Snežanom, koja je na taj način proslavila svoj rođendan.

makonda-tracker