Bijonse večeras u Beogradu: Pogledajte binu!

1
Ulazi Kombank Arene otvaraju se u 18h, a zbog velikog broja posetilaca kao i pojačanih mera provera na ulazima, apelujemo na sve da dođu ranije.
Bijonse, promo
Bijonse, promo

Unošenje fotoaparata – amaterskih i profesionalnih je zabranjeno. Na ulazima će se isti oduzimati uz revers i biće vraćeni po završetku koncerta. Na poleđini svake ulaznice napisano je koje predmete je zabranjeno uneti stoga vas molimo da se pridržavati pravila i time uskratite sebi vreme ulaska.

Molimo vas, da se svi zajedno potrudimo da koncert prođe u najboljem mogućem redu kako bi iz Kombank Arene i iz Beograda otišla najpozitivnija slika u svet!


Pošto ovim koncertom započinje svoju svetsku turneju, Bijonse je odlučila da ceo koncert bude snimljen a da snimke kasnije iskoristi za svoj naredni muzički spot.

Iako se Bijonsin novi album očekuje pred kraj turneje, još uvek nisu poznati detalji niti datum izlaska, ali će reizdanje albuma 4, koje će se u prodaji naći od 24. aprila, osim nove naslovnice, doneti i dve nove pesme Schoolin´ Life i I Dance For You.

Uoči turneje objavljeni su i remiksi uspešnog singla Run The World (Girls), dok je u  saradnji s Pepsijem, Bijonse snimila i pesmu Grown Woman.

Na reizdanju albuma 4 naći će se numere Love On Top, Party, Schoolin' Life, Countdown (Album Version), I Miss You, Dance For You, I Care, Rather Die Young, 1+1,  End Of Time, Run The World (Girls) (Album Version), Best Thing I Never Had i Start Over.


makonda-tracker