Jelena Rozga: Zar sve nismo preživele preljubu?

0
U kojim situacijama ne krije svoje suze, koliko je s godinama naučila, izdržava li njena ljubav svakodnevna iskušenja, ali i šta misli o preljubama, otkriva hrvatska pevačica Jelena Rozga
Jelena Rozga, foto: Promo
Jelena Rozga, foto: Promo

Prve dane proleća pevačica Jelena Rozga (35) provodi srećnija nego ikada. U ljubavi joj cvetaju ruže, a s obzirom na to da je i više nego zadovoljna svojom novom numerom Nirvana, uspešna je i na poslovnom planu. Iako lipa Jele, kako je zovu u rodnom Splitu, svoje izabranike nikada nije predstavljala javno, u poslednje vreme ne može da sakrije koliko joj emotivna veza u kojoj uživa već nekoliko godina i te kako prija, pa ni česta poslovna putovanja ne mogu da naruše njenu skladnu romansu.

- Ako je prava, ljubav može i da sačeka kad treba. Taj neko mora da ima razumevanja za mene i moj tempo života. Mnogo putujem i često sam u Zagrebu, a moja ljubav čeka me u Splitu.

Uspevamo i da se vidimo, ali poslednjih meseci najčešće komuniciramo telefonom. Uprkos svim izazovima, moja veza odlično funkcioniše, srećna sam i zaljubljena, a to mi je najvažnije. Volim da volim i da budem voljena. U ljubavi sam strastvena, u poslu požrtvovna, u prijateljstvu odana  - kaže Jelena koja priželjkuje da se jednog dana ostvari u ulozi majke, ali naglašava kako za to još ima vremena. Iako ističe da je srećna u ljubavi, ne smetaju joj udvaranja jačeg pola, koja neretko znaju i da je nasmeju.

- Prijateljice mi često kažu kako se muškarci mene plaše, ali ja u to ne mogu da verujem. Nije mi jasno zašto, sitne sam građe i ne izgledam opasno. Prilaze mi momci, a bilo je i interesantnih udvaranja koja ću pamtiti ceo život. Istina je da ne volim one koji su napadni, pa su mi uvek bili simpatičniji stidljivi - iskrena je pevačica koja se ne plaši da se suoči sa svojim emocijama.

- Nastojim da budem snažna i nezavisna žena, hrabra kada je to potrebno, ali ne stidim se ni da zaplačem kada mi je teško ili se loše osećam. Smejem se kada sam srećna, plačem kada sam tužna, vrištim kada sam ljuta i ne bežim od suočavanja sa sopstvenim emocijama, već nastojim da proživim svaki trenutak - ističe pevačica koja trenutno promoviše svoju novu pesmu Nirvana.

- Pesma ima snažan tekst. Govori o ženi koja se uprkos mišljenju okoline ili drugih bori za svoju sreću. Poručuje svim damana da u svemu slušaju svoje srce, dopuste da ponekada ono prevlada razum i slede svoj instinkt jer biti snažna znači pokazati da si ponekad i ranjiva. Ja sam s vremenom naučila kako da budem hrabra u svojim odlukama, da se zauzmem za sebe i budem svoja kada to poželim i kada svi tvrde suprotno. Upravo Nirvanom otpevala sam ženu koja je bila prevarena, koja je varala, ali na kraju ipak našla svoj mir. Nismo li sve to prošle u životu? – zaključuje Jelena koja će 18. aprila gostovati u klubu Kasina.

makonda-tracker