Eva Mendez meditira na grobljima!

0
Tridesetdevetogodišnja glumica ima po malo čudnu fascinaciju sa grobljima, koja često posećuje u trenucima kada želi da pobegne od stresa i svakodnevnog života
Eva Mendez, Guliver/getty Images
Eva Mendez, Guliver/getty Images

U intervjuu za italijanski magazin IO Donna, poznata glumica otkrila je da posećuje groblja u želji pobegne od stresnog života prouzrokovanog svakodnevnim problemima sa kojima se suočava holivudska zvezda.

- Prijaju mi groblja, a posebno mi se sviđaju stare crkve. Mislim da su miroljubive i doprinose mom duševnom miru. Sve je počelo pre petnaest godina kada sam prvi put posetila Pere Lachaise u Parizu. Ali da ne bude zabune, ja se ne molim, ja samo meditiram – objasnila je Eva.

Po njenim rečima, izlaz od svakodnevnog stresnog života ona pronalazi u meditaciji na po njoj jednom od najmirnijih mesta – na groblju.  Ali naravno dok se ne opušta na njima, ona je zaokupljena glumačkom karijerom i vezom sa dečkom Rajanom Goslingom, sa kojim se zabavlja od septembra 2011.

Glumica tvrdi da je nikada nisu privlačili loši momci i insistira da pored sebe želi da ima čoveka koji je džentlmen i ima manire, jer je ona u duši, tradicionalna devojka.

- Ne znam stvarno šta žene pronalaze u lošim momcima. Ja nikada nisam imala sklonosti ka buntovnicima, jer sam duboko u sebi ipak konzervativan, tradicionalni tip osobe. Kod kuće slušam kubansku muziku, vodim domaćinstvo, sređujem vrt i čak ne nosim ni truntku šminke – rekla je Eva.

makonda-tracker