Poznati igraju košarku za Tijanu

0
U akciju za pomoć maloj Tijani uključio se i KK Cerak koji će u nedelju 14. aprila u 11h u Osnovnoj školi Ujedinjene nacije organizovati humanitarnu utakmicu između trenera KK Cerak i ljudi iz javnog života.

Cela Srbija uključila se u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za osmogodišnju  Tijanu Ognjanović kojoj je hitno potrebna transplantacija srca. Za operaciju, koju je zbog delikatnosti moguće uraditi jedino u Hjustonu (SAD), novac su, kao pomoć dale mnogobrojne ličnosti iz sveta sporta, muzike i umetnosti. Pomoć je i dalje neophodna. Akcija se nastavlja!

Među ljudima iz javnog života koji su učestvovali u ovoj akciji do sada su se našli Mateja Kežman, Gru, Bane MVP, Milan Kalinić, Andrej Kulundžić, Vlada Vuksanović, Marko Bulat, Bogdan Obradović, Luka Tešanović, Marko Đurovski, Dario Ćirić, Bane Sunshine, Marko Luis MaraQYa, Goran Grbović i drugi.

U pauzama publiku će zabavljati čirlidersice iz OŠ Ivo Andrić, škole koju Tijana pohađa.
 
Voditelji programa su Miljan Milićević, TV Prva, i Dejan Kontić, Radio S.
 
Za utakmicu neće biti moguće kupiti ulaznice, već će se na samoj utakmici nalaziti kutija za dobrovoljne priloge . Pozivamo i vlasnike firmi da uzmu ucešće i dobrovoljni prilog uplate na dinarski račun  205-9011004816395-73 ili doniraju na samoj utakmici.

makonda-tracker