Sanja Dimitrijević: Uroš i ja smo se rastali bez svađe

0
Finalistkinja muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, Sanja Dimitrijević, govori o raskidu veze sa kaskaderom i učesnikom rijaliti programa Veliki brat Urošem Ćertićem
Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić, Foto: Nebojša Babić
Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić, Foto: Nebojša Babić

Ovogodišnju sezonu VIP Velikog brata gledaoci već komentarišu kao jednu od obećavajućih kada je reč o novim ljubavima, intrigama, ali i nezaobilaznim svađama. Iako je jedan od najmanje poznatih učesnika, kaskader Uroš Ćertić (30) neposredno pre nego što je kročio u kuću na Košutnjaku zaintrigirao je publiku odbijanjem da komentariše svoju vezu sa lepom finalistkinjom  muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije Sanjom Dimitrijević (27). Iako se pre nekoliko meseci kleo u iskrenu ljubav i najlepša osećanja prema svojoj tadašnjoj devojci, izgleda da je početak proleća ili možda baš Veliki brat doneo i kraj njihove romanse.

- Uroš i ja smo raskinuli početkom marta, nakon četiri meseca veze. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo, dugo smo se družili, a onda su se među nama dogodile emocije koje su prešle granicu prijateljstva. Imali smo lepu vezu koja i nije bila sasvim obična zbog našeg neredovnog viđanja jer sam se u tom periodu takmičila u Prvom glasu Srbije – govori Sanja i otkriva zbog čega su se ona i njen bivši dragi rastali.

- Sve više smo se udaljavali jedno od drugog i vremenom smo shvatili da nemamo iste želje i zahteve od života. Jednostavno, naši putevi su se razišli i zaključili smo da nema potrebe za forsiranjem nečega što nema perspektivu. Rastali smo se bez ružnih reči, prekih pogleda, svađe i ostali u korektnim odnosima – ističe mlada pevačica koja je i posle rastanka, sa Urošem ostala u prijateljskim odnosima.

- Pričali smo i o njegovoj odluci o učešću u Velikom bratu, koja meni nije baš najjasnija. Rekao mi je da će ući u kuću, što je bila njegova želja i na nju nisam mogla da utičem. On verovatno ima svoje razloge zbog kojih se odlučio na ovaj angažman. Rekao mi je da nikada nije gledao srpsku verziju ovog šou-programa, a ja sam mu poželela mnogo sreće, rekla da bude pažljiv i naglasila: Pamet u glavu – ističe kroz osmeh Sanja, dok njen bivši dečko neposredno pred početak rijalitija nije želeo da odgovori na pitanje voditeljke da li se i njegova devojka takmičila u nekom sličnom programu, na šta je on kratko odgovorio da nije, bez želje da bilo šta detaljiše o Sanji.  

- Ne pogađa me taj njegov komentar, pošto znam da ne želi mnogo da govori o nama i raskidu. Nisam to shvatila lično. Znam kakvo mišljenje ima o meni i takve stvari ne mogu da me poremete – ističe pevačica koja se osvrnula i na to što Uroš nije gubio vreme u rijalitiju, pa se već uveliko piše o njegovom intimnom odnosu sa Hrvaticom Avom Karabatić s kojom je prvu noć proveo u krevetu.

- Ne stižem da pratim Velikog brata, pa nisam videla baš sva dešavanja. Ipak, sve su to Uroševi izbori i neka oni govore o njemu – zaključuje Sanja.

 

Piše: Danilo Mašojević

Foto:

 

makonda-tracker