Madona dobila kritiku od vlade Malavija

0
Vlada afričke države Malavi kritikovala je Madonu zbog njenog prepotentnog ponašanja tokom njene poslednje posete.
Madona, foto Bang Media
Madona, foto Bang Media

Autorka hita Hung Up ljutito je napustila Malavi nakon njene prošlonedeljne kada je predsednik Džoj Banda nije primio i bila je primorana da čeka red za ekonomsku klasu sa ostalim putnicima na aerodromu.

Nadležni su oštro odgovorili pevačici, koja je inače usvojila dva deteta iz ove zemlje, Dejvida i Mersi, i objasnili da je ona zahtevala VIP tretman na koji nema prava.

Ako je njen argument da je svetski poznata zvezda i da zbog tog statusa treba da se prema njoj odnosimo drugačije nego prema ostalima, trebalo bi da bude upoznata sa tim da su Malavi ugostili mnoge druge internacionalne zvezde poput Čaka Norisa, Bona, Dejvida Džonsa, Ria Ferdinanda i Gerija Nevila koji nikada nisu tražili nikakvu dodatnu pažnju, iako je njihova slava jednako velika – naznačila je Vlada u svojoj zvaničnoj izjavi.

Madona je posetila je ovu zemlju da bi videla napredak svoje dobrotvorne organizacije, Raising Malawi, koja se obavezala da gradi škole, edukuje mlade i stane na kraj siromaštvu.

Potparol Globalne dobrotvorne grupe, koji prati dobrotvorni rad Madone izjavio je da su reči Vlade besmislene i insistirao je na tome da je u pitanju osveta prema superzvezdi.

Očigledno je da je na ove napade uticalo to što je predsednikova sestra smenjena sa direktorske funkcije Madonine organizacije na Malavima zbog zloupotrebe sredstava u iznosu od 3.8 miliona dolara – izjavio je Trevor Nilson.

Kao najvećem privatnom dobrotvoru na Malavima mislimo da vlada treba da bude počastvovana što Madona izdvaja vreme i novac za jednu od najsiromašnijih zemlji na svetu – dodao je Nilson.

TAGOVI: 123Madona
makonda-tracker