Tanja Savić prvi put na Oskaru popularnosti u Beču

0
Jedna od najpopularnijih Zvezda Granda, Tanja Savić je zvanično potvrdila svoj dolazak, na tradicionalnoj manifestaciji Bečki Oskar Popularnosti, koja se ove godine održava osmi put po redu 8. maja.
Tanja Savić, promo foto
Tanja Savić, promo foto

Tanja Savić će zajedno sa više od dvadeset svojih kolega, našim ljudima u Beču, u Klubu 34 prirediti nezaboravno veče.

S obzirom da će učesnicima pripasti zaslužene nagrade, Tanja Savić dobiće  priznanje za comeback godine.

- Sa zadovoljstvom sa prihvatila poziv organizatora i verujem da ćemo svi te večeri prirediti nezaboravan provod za sve naše ljude koji budu bili tamo – rekla je Tanja Savić.

- Prvi put sam na ovoj manifestaciji i raduje me što ću poneti jednu od nagrada, a pre svega što ću se družiti sa publikom i kolegama.

I čelnici In Produkcije koja stoji iza ove manifestacije, obećavaju nezaboravno veče puno iznenađenja:

- Naše izvođače će iz hotela do Kluba 34 gde će se 8. maja održati ova manifestacija, dovoziti luksuzna limuzina, sačekaće ih crveni tepih, i potrudićemo se da to veče pamte i pevači, ali i svi oni koji te večeri budu odlučili da se druže sa nama i sa najvećim imenima naše estrade koji će zasluženo  dobiti nagradu za svoja dela - izjavio je producent In produkcije, Danijel Đurić.

Nagrade čekaju Indiru i Alena za hit decenije Lopov, Darko Lazić za folk pevača godine, Radmila Manojlović za pevačicu godine, Milica Pavlović za otkriće godine, a nagrade za svoj rad će te večeri poneti još i Milan Dinčić Dinča, Boban Rajović, Cvija, Dejan Matić, i mnogi drugi...

Takođe, pevačica Indy i Danijel Đurić će premijerno predstaviti svoj duet Gde si sada ti.

 

 

makonda-tracker