Alka Vuica odložila svadbu

0
Pevačica Alka Vuica i sarajevski biznismen Zlatko Arslanagić planirali su da se u februaru venćaju na Kubi, a kad se to nije dogodilo, počele su priče o njihovom raskidu
Alka Vuica i Zlatko Arslanagić, Story arhiva
Alka Vuica i Zlatko Arslanagić, Story arhiva

Venčanje pevačice Alke Vuice i sarajevskog biznismena Zlatka Arslanagića trebalo da se održati u februaru na Kubi. Pošto se to nije dogodilo, počele su da kruže priče kako u njihovu ljubavnom životu više ne cvetaju ruže i da su raskinuli veridbu. Srećom, kako je Alka potvrdila za story.hr, u tračevima nema nimalo istine jer ona i Zlatko ipak nameravaju da stanu pred oltar, i to uskoro! Naime, otputovaće na Kubu u društvu kumova, a pevačica će taj dan zablistati u venčanici modne dizajnerke i svoje prijateljice Matije Vuice.

- I dalje smo zajedno, i dalje smo srećni. Jednostavno smo oboje imali previše posla. Naime, završavam album s tamburašima koji će izaći do kraja meseca, a na kojem su dve nove pesme i osam obrada. U maju odlazim u Kanadu na turneju s Halidom Bešlićem. Zlatko je otvorio još jedan lokal u Sarajevu, a imao je mnogo posla i u svojoj vinoteci. I dalje želimo da svadba bude na Kubi, nemamo još tačan termin, ali definitivno će biti pre leta – otkrila je Alka.

 

makonda-tracker