Severina poklonila obožavateljki haljinu za maturu

0
Pevačica je tokom gostovanja na Narodnom radiju priznala da je nedavno zaspala u taksiju od umora i otkrila da priželjkuje drugo dete, a ispunila je i molbu devojci koja se javila u program.
Severina Vučković, promo foto
Severina Vučković, promo foto

Antonija Blaće ugostila je danas Severinu (40) u redakciji Narodnog radija i sat vremena razgovarala s njom o svemu, od majčinstva, održavanja vitke linije pa sve do priprema za Severinin zagrebački koncert. Antoniju je zanimala njena dnevna rutina, a zamolila je i pevačicu da joj prizna kako ne izgleda toliko lepo ujutro kada se tek probudi.

- Mali me probudi. Imamo svoj ritual. Kuvam njemu sve što treba. Nekad ne stignem ni da se očešljam. Desi mi se da jednostavno ne stignem. To se ne može dogoditi onih dana kad imam obaveze. Onda dođe neko pa me očešlja i našminka. To više nisu one pripreme kao što su znale biti pre nego što sam rodila. Tada je sve trebalo da bude na mestu i opeglano. Sad mi se dogodi da imam nešto belo na kaputu. Baš mi se to dogodilo kad sam išla na pres konferenciju s kreatorom Markom Mitanovskim. Trebalo je dda izađem iz auta, a on mi je rekao: Pa nećeš valjda s tom povraćkom izaći! Skinula sam kaput i glumila da mi je toplo - rekla je.

Priznala je i da je neki dan bila toliko umorna da je zaspala u taksiju.

- Tako mi je bilo neprijatno, a taksisti je bilo neprijatno da me probudi – ispričala je Severina. 

Kada je Antonija Blaće pročitala pevačici komentar s Facebooka slušateljke koja joj je poželela još jednog malog naslednika, Seve joj se zahvalila i odgovorila:

- E nek' se ostvari. Iz tvojih usta u Božje uši!

Gostovanje Severine na Narodnom radiju posebno će pamtiti slušateljka Ana koja se nedavno javila s molbom. Ima šestero braće i sestara, maturantkinja je, obožava Severinu, a pogotovo njene odevne kombinacije. Potražila je pomoć Narodnog kako bi zamolila Severinu da joj pozajmi jednu od svojih haljina, a pevačica je oduševljena idejom odmah pozvala kreatorku Aleksandru Dojčinović koja je rado pristala ostvariti jedan devojački san.

Posebno je simpatična ispala priča sa cipelama. Severinu je zanimalo ima li Ana već spremne cipele te koji broj nosi.

- Dobićeš i cipele jer si isto kao i ja Pepeljugina sestra. I ja nosim broj 40, moje cipele nikome ne odgovaraju! Bićeš prava princeza - rekla joj je pevačica.

Uplakana Ana zahvalila je omiljenoj pevačici, a Severina se zahvalila Antoniji na prilici da pomogne. Posle toga otkrila je da nije bila na svojoj maturskoj večeri.

- Ja nisam imala tu sreću da sam bila na svojoj maturaskoj večeri, tako da nisam imala ni haljinu. To veče, kad je bila moja matura, imala sam dogovoren svoj prvi koncert u diskoteci u hotelu Lav. Imala sam tada svoje dve i po pesme, ostale su bile od Josipe Lisac i Radojke Šverko, to je tada bio moj repertoar. Stigla sam na kraj svoje maturske večeri. Bila sam jako tužna što nisam bila sa svojima, mada su mi oni rekli da nisam ništa propustila, ali onda sam na kraju večeri pevala i svojima - rekla je.

 

makonda-tracker