Veliki brat: Nevena izbačena zbog tuče sa Sindi (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

dusan

10-04-2013 19:12h
dajjjteee snimak

Hany

10-04-2013 16:39h
Nevena je dusa od covjeka,lijepo odgojena i vaspitana,i ja bi dodala toj hostaplerki Sindi,propaloj i na ljubavnom i na profesionalnom planu,ustvari sta je njena profesija,cuj promovise modu kroz muziku omg zar ima i taj posao da se radi,dobro mi znamo ko je ona i sta radi...

Milan

10-04-2013 17:46h
PRVI PUT KAD JE VERBALNO NAPALA TREBALA JE DA JE RASPALI I UĆUTKA. MNOGO SI TRPELA NEVENA. ČUDIME DA SU NJU OSTAVILI.

Milena

10-04-2013 21:42h
Niko normalan ne bi trpeo psihicku tortutu! Svaka cast, Neveni! Uvek su gori lajali za boljima!

ivona

10-04-2013 20:30h
Nevena je meni za nijansu gora od Sindi. Vaspitana?? haha..nasmeja me..

Devojka iz Skoplja

11-04-2013 00:13h
Ivana misli da je dovoljno da se rodis u Beogradu,pa da budes kvalitet.Vece malogradjanke nisam videla,zena je bez osnovne kulture,bez obrazovanja i ne postuje ni svoj narod-pardon,osim beogradjane-,a ne da postuja druge nacije.„Odlican“pretstavnik!

Danilo

11-04-2013 03:10h
ja bi Sindi glavu iscupao a ne kosu !!

mima

11-04-2013 10:27h
ko god udje tamo, nije normalan...

Zlatana

11-04-2013 13:01h
Ova Sindi je odvratna.. Odma napolje !!! Nevena je 100 puta bolja od nje.. Sindi je O D V R A T N A

hromi daba

11-04-2013 16:35h
Neshvatljive su pobude koje inspirišu Sindi, dali je toliko isfrustrirana pa Nevenu vidi kao suparnicu ili je negde duboko u sebi pronašla mržnju koja je pokreće. Čudno je pošto su obe lepe, zdrave i sposobne za život, a ovde prikazuje svoju najružniju stranu. Nevena je lepo upozorila VB da je njen odnos sa Sindi na ivici eksplozije, ono što smo mi gledaoci čuli ne spada u kategoriju normalnosti. Nevena je pokazala da ima strpljenje, inteligenciju i nenormalno dug fitilj, a on se zapalio onog trena kad je Sindi preterala.

Srbija, hrvatska i Bosna

11-04-2013 17:32h
NEVENA JE PRELIJEPA, PREZGODNA, LIJEPO VASPITANA I PAMETNA DJEVOJKA! NIJEDNA JOJ NIJE DO KOLJENA U VELIKOM BRATU! SORAYA JE OKEJ CURA, FINO SE PONASA, MUDRA JE JAKO, ZNA KAK TREBA SA SVIMA. O AVI NE VRIJEDI NI PRICAT JER JE TOTALNO GLUPA I LUDA CURA! STA JOJ VRIJEDI TA LJEPOTA KAD ONA NIJE UOPCE NORMALNA. SINDY JE BEZOBRAZNA, IZKOMPLEKSIRANA OSOBA, VELIKI MANIPULANT KOJI JEDNOSTAVNO TRAZI SVADJU. SINDY JE ISPALA GORA OD MAJE. IPAK MISLIMO DA MAJA NIJE LOSA, GLUPA NITI NAIVNA ZENA VEC JE DOBRO PLACENA DA PRAVI SHOW U BIG BROTHERU. VENDI JE OPASNA I NJU SE TREBA PAZITI JER MOZE DA TI BUDE NAJBOLJA I NAJGORA OSOBA. ONA TO DOBRO KRIJE ALI JE VEOMA INTERESANTNA OSOBA ZAJEDNO SA MAJOM! PUSA ZA FANOVE VELIKOG BRATA!

Maja

15-04-2013 02:02h
nevena je nevidljiva, dosadna, neharizmaticna, neadaptirana, smorena zena bez energije i smisla za show. plasticna i aseksualna licnost bez smisla za ista!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: