Dženifer Lopez blagoslovila novu vezu bivšeg supruga

0
Slavna glumica i pevačica Dženifer Lopez dala je blagoslov novoj vezi njenog bivšeg supruga Marka Entonija i njegove nove, mlade izabranice Kloi Grin.
Dženifer Lopez i Mark Entoni, foto: Bang Media
Dženifer Lopez i Mark Entoni, foto: Bang Media

Slavna latinoamerička glumica i pevačica sa svojim bivšim suprugom Markom Entonijem i nakon razvoda 2011. godine ostala je u dobrim odnosima, a kako strani mediji prenose, dala je blagoslov njegovoj novoj vezi sa mladom naslednicom Kloi Grin. Dženifer se navodno videla sa Markom kako bi porazgovarali o njihovoj deci, blizancima Maksu i Emi, a društvo im je pravila i njegova nova devojka, sa kojom se Lopezova odmah sprijateljila.

- Dženifer ih je pozvala da se vide kako bi porazgovarali o deci i Kloi joj se odmah svidela. Dala je blagoslov njihovoj vezi, budući da je sa Markom i dalje u dobrim odnosima i želi mu sve najbolje – rekao je izvor blizak bivšim supružnicima za britanski magazin Grazia.

Ubrzo nakon razvoda od Dženifer, Entoni je ušao u vezu sa manekenkom Šenon De Limom. Nakon što je raskinuo sa njom u januaru ove godine, pevač nije gubio vreme i odmah je stupio u vezu sa dvadesetdvogodišnjom bogatom naslednicom Kloi Grin, ćerkom vlasnika lanca butika Topshop, koja je vezu sa Markom potvrdila u februaru na svom Twitter nalogu napisavši da je pored četrdesetčetvorogodišnjeg pevača pronašla sebe, te da je presrećna.

T.R.

makonda-tracker