Hale Beri očekuje drugo dete!

0
Pre nekoliko dana poznata četrdesetšestogodišnja glumica priznala je u intervjuu za CNN da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da je ovo iznenađenje njenog života. Dok par deli radost, bivša devojka francuskog glumca Olivera Martineza, sa kojim Hale očekuje pri
Hale Beri, Guliver/Getty Images
Hale Beri, Guliver/Getty Images

Trudna i ponosna Žena mačka objavila je da  je vrlo uzbuđena i srećna zbog vesti da očekuje bebu sa sadašnjim partnerom Oliverom Martinezom, te da će postaće majka po drugi put. Međutim, kao što to i većina poznatih ličnosti čini, Hale nije htela novinarima da otkrije pold deteta, tvrdeći da joj to nije bitno, dok god je beba zdrava.

- Ovo je najveće iznenađenje u mom životu, jer sam mislila da ono o čemu sam maštala, ne može biti više realnost za mene. Ali, eto, desilo se i to je nalepše iznenađenje koje sam ikada doživela. Ne znam da li će Nala dobiti brata ili sestru, ali mi to nije ni bitno – rekla je ponosna Hali.

Glumica je prošle godine izjavila da joj se njena petogodišnja ćerka Nala, koju ima sa bivšim partnerom Gabrijemom Obrijem, prošle godine poverila da se nada da će dobiti mlađu sestru. Međutim, u medijima se ipak spekuliše da je reč o dečaku.

Iako se Hali i Oliver osećaju fantastično, ipak postoji neko ko u celoj priči nije oduševljen vešću o glumicinoj trudnoći.  Prijatelji pevačice Kajli Minog otkrivaju da ona nije prihvatila najbolje vest da njen bivši dečko, sa kojim je bila u vezi pet godina, Oliver Martinez, očekuje bebu sa Hali. Navodi se da je uzrok činjenice da je i sama želela da osnuje porodicu sa francuskim glumcem, pre nego što su 2007. godine raskinuli. Kajli se želja da postane majka nikada nije ostvarila, a vest da će Oliver postati otac joj je utoliko teže pala, jer je muškarac za koga se do nedavno smatralo da je neukrotiv, odlučio da se skrasi.

- Kajli zna da njen biološki sat otkucava. Ona je sretna zbog Olivera, ali je tužna jer ju je ta vest podsetila da ona nema decu. Slama joj srce zbog činjenice da bi uskoro moglo biti prekasno da postane majka – objasnio je izvor blizak pevačici.

makonda-tracker