Bijonse: Bila sam grozno debela trudnica

0
Pevačica hita Nezamenljiv koja sa svojim suprugom Džej Zijem ima petnaestomesečnu ćerku Blu Ajvi, mnogo se ugojila tokom trudnoće ali tvrdi kako je uprkos svim promenama svog tela istinski uživala u drugom stanju.
Bijonse, foto Gulver/Getty Images
Bijonse, foto Gulver/Getty Images

Bijonse Nouls, koja je poznata po svojoj savršenoj figuri i prepoznatljivim oblinama, priznala je da je transformisanje njenog tela tokom trudnoće bilo interesantno iskustvo.

-  Bilo je momenata kada sam mislila da mi se nos raširio 50-ak centimetara, da mi je lice užasno debelo, usne otečene i ugojila sam se oko 26 kilograma, ali na kraju krajeva uživala sam u tome! – izjavila je Bijonse.

Tridesetjednogodišnja superzvezda je i pored želje da povrati svoju savršenu figuru posle porođaja ipak sačekala određeno vreme da se vrati vežbanju. Osetila je potrebu  da to uradi bez žurbe i na što zdraviji način.

-  Posle mesec dana krenula sam sa strogim režimom jer sam sebi pre porođaja rekla da se neću navikavati na težinu koju dobijem, pošto i dalje želim da se osećam vrhunski u svojoj koži - izjavila je pevačica za britansko izdanje časopisa Vog.

Pevačica se uveliko sprema za svoju Mrs. Carter Show svetsku turneju za koju vežba i po deset sati dnevno i trenutno nije zabrinuta zbog kilograma koje je dobila tokom trudnoće, već zbog viška koji je stekla kada se opustila nakon nastupa na Super Bowl finalu.

 - Radila sam naporno dosta dugo, posle toga sam udovoljila sebi i jela sve šta htela, od krofni preko čizburgera do pržene ribe, čak i prženog aligatora. Bilo što prženo – dodala je ona.

makonda-tracker