Britanski The Sun komentariše crnogorske predstavnike na Eurosongu

0
Bend Who See i Nina Žižić sa pesmom Igranka i ove nedelje našli su se na prvom mestu regionalne MTV liste Domaćica, a o ovoj popularnoj numeri koja će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Malmeu, ovih dana pisao je i britanski list The Sun.
Who See, foto. YouTube Screenshot
Who See, foto. YouTube Screenshot

O numeri Igranka sa kojom će popularni bend Who See i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Malmeu, ovih dana pisao je i britanski list The Sun.

- Pesma je prava dubstep stvar, a u spotu reperi odeveni u žuta varilačka odela i bikini devojke u kavezima plešu break dance. Eurosong je poznat po uzvišenim pop pesmama, političkom glasanju, taborima i sarkastičnim izjavama Grahama Nortona. Ali, Crna Gora je ove godine očigledno zaboravila na te opšte odlike takmičenja. Zato njihova pesma ima bas koji pomera tlo i koji bi i Skrileksa naterao da zaigra u svojim cipelama - piše britanski list, koji kao suprotnost crnogorskim reperima navodi svoju predstavnicu, pop pevačicu Boni Tajler.

- Pesmu Igranka čitav svet deli od saharinski slatke balade Believe In Me koju će izvesti šezdesetjednogodišnja Boni Tajler - piše The Sun.

Igranka koju ćemo slušati u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja je na programu 14. maja i dalje se, kad je u pitanju kladionica ne kotira dobro. Naime, momci iz Who See-a i Nina još su na 30. mestu.

makonda-tracker