Ivana Baltić i Marko Đurovski na disko seksi šou programu u Brankowu

0
Jedna od najglamuroznijih svetskih žurki Hed Kandi uz seksi plesačice i atraktivnu scenografiju održala se u prepunom baru Brankow.
Ivana Baltić
Ivana Baltić

Da ovaj disko spektakl, čija tema je u znak proslave početka proleća bila crvena boja, bude potpun pobrinuli su se DJ Džon Džons i lepa saksofonistkinja Ema F.

Za ovu priliku Brankow je bio specijalno dekorisan u crveno, a osim svetlosnih efekata po celom klubu su bila postavljena srca, kišobrani i baloni u ovoj boji. Atraktivna scenografija i seksi tačke zanosnih plesačica napravili su fantastičnu atmosferu u publici, koja je ipak došla došla do usijanja tek kada je Džon Džons, jedan od najcenjenijih izvođača ovog prestižnog brenda iz Londona, izašao za pult.

Pravila HK nalažu da DJ set uvek prati jedan umetnik na saksofonu, a to je ovoga puta bila lepa Ema F, koja je privikla posebnu pažnju muškog dela publike, kao i zgodne promoterke.

Svi gosti kluba su ove večeri imali i specijalnu priliku da prvi put u Srbiji probaju koktel Campari Orange Passion, koji je tek nedavno predstavljen u i svojoj domovini Italiji. Ovu priliku za dobar provod iskoristili su i lepa voditeljka Ivana Baltić, DJ i bivši učesnik velikog barta Marko Miljković i pevač Marko Đurovski. Ovo je bio drugi Hed Kandi parti u Brankowu, a ideja da se održavaju dva puta godišnje, po jednom na proleće i zimu.

makonda-tracker