Dženifer Garner: Benov govor bio je kompliment za mene

0
Nakon što se Ben Aflek, prilikom primanja Oskara za svoj film Argo, zahvalio svojoj supruzi Dženifer što je radila na njihovom braku, podigla se prašina da je njihov brak navodno na klimavim nogama
Dženifer Garner i Ben Aflek, Guliver/Getty Images
Dženifer Garner i Ben Aflek, Guliver/Getty Images

Ben Aflek je svojim govorom na dodeli Oskara pokrenuo lavinu spekulacija kada je opisao svoj brak sa Dženifer Garner kao posao. Naime, prilkom uručenja Oskara, Ben se zahvalio svojoj supruzi jer je radila na njihovom braku 10 godina.

- Hvala mojoj supruzi koja je radila na našem braku deset Božića. Težak i mukotrpan je to rad, ali mislim da je najbolji i da nema nikog sa kim bih radije to radio nego sa tobom – rekao je Ben obrativši se Dženifer.

Ova opaska pobudila je mnogo interesovanje kod mnogih medija koji su počeli da iznose informacije o navodnim razmiricama u njihovom braku. Dženifer je otkrila u intervjuu za The Telegraph Monday da su ih i prijatelji zvali, zabrinuvši se da je možda Benov govor nagovestio razvod poznatog glumačkog para. Naravno, Dženifer je to odmah demantovala.

- Prijatelj me je nazvao i upitao me da li je sve u redu sa nama. Ja poznajem Bena i žao mi je što su loše protumačene njegove reči. On je meni uputio najveći i najlepši kompliment koji sam ikada dobila u životu  – izjavila je Dženifer.

Veliki osmeh  glumice koji joj se na licu pojavio dok je slušala Benov govor, govorio je da je njoj jasno o čemu je Ben pričao. Aflek se, međutim ipak potrudio da detaljnije razloži svoj komentar: nije mislio ništa zlonamerno i da je ponosan što je sa Dženifer uspeo da održi kvalitetan brak.

- Mi radimo na našem braku zajedno i dajemo sve od sebe. Lagao bih vas ako bih rekao da smo savšeni, mada moram da priznam da je ona bliža tom savšrenstvu od mene – rekao je Ben.

Dženifer i Ben su se venčali 2005. godine i imaju troje dece.

makonda-tracker