Kira Najtli: Slava od mene nije napravila materijalistu

0
Iako je Kira Najtli jedna od najplaćenijih glumica Holivuda, izgleda da ona vodi jedan jednostav život, što se naročito vidi iz njene odluke o predstojećem venčanju. Glumica je otkrila za Marie Claire magazin da želi skromno venčanje, koje će proslaviti u krug
Kira Najtli, Guliver/Getty Images
Kira Najtli, Guliver/Getty Images

Zvezda filma Ana Karenjina ne želi imati gala venčanje, jer joj to jednostavno nije potrebno. Dvadesetosmogodišnja glumica verena je za muzičara Džejmsa Rajgtona, klavijaturistu benda Klaxons, sa kojim se sporazumno dogovorila da ne žele potrošiti pare na skupoceno venčanje, već da žele napraviti skromnu i intimnu ceremoniju za porodicu i najuži krug prijatelja.

- Mogu imati šest lažnih venčanja. Bože, to bi bilo tako skupo. Mi nismo tipovi koji bi imali taj tip skupocenih – gala venčanja. Meni to jednostavno nije potrebno  -  rekla je Kira za magazin Marie Claire.

Kira želi da uživa u svojoj veridbi i navodeći primer svojih roditelja koji su zajedno četrdeset godina, otkriva da njena veza nije naravno onako lepršava kakava je bila u početku. Možda letirići u stomaku posle određenog perioda nestanu i možda su svađe i razmirice sve češće, ali Kira tvrdi da se uz kompromise i ljubav sve može prebroditi. Nada se da će veza postajati dinamičnija, uzbudljiva, ali i interesantnija.

Iako se nedavno uselila u skupocenu kuču u Londonu, Kira otkriva da to nije njen dom iz snova.

- Ja volim da putujem, baš kao i moj dečko muzičar, tako da za sada nema stajanja! Kupili smo kuću u Londonu, ali to nije naš dom i u njoj ne posedujemo ništa vredno – rekla je Kira i još jednom potvrdila da joj materijalne stvari ne znače.

Par se verio u maju prošle godine, nakon nešto više od godinu dana veze, a upoznali su se u aprilu 2011, preko zajedničke prijateljice Alekse Čung.

makonda-tracker