Ava plakala za Vladom Vuksanovićem

0
Hrvatska starleta Ava Karabatić prvo se rastužila zbog toga što je Uroš Ćertić ignoriše, a onda je komentarišući ponašanje kaskadera, pomenula Vladu Vuksanovića i rekla kroz suze da je on njen tip muškarca.
Ava Karabatić, foto: TV B92
Ava Karabatić, foto: TV B92

Na pitanje Velikog brata da li joj nedostaje Vlada, Ava je kroz plač odgovorila:
- Da, nedostaje mi, on mi je bio pravi prijatelj.

Ava je razočarana Uroševim ponašanjem. Iako joj Željko posvećuje pažnju, to, za sada, ne uspeva da je oraspoloži, a Vlada je čini se ostao neprevaziđen. Ona je juče izjavila da je Vuksanović njen tip muškarca, jer je visok i ima svetle oči, a kada progovori, osvaja.


S druge strane, Uroš je u ispovedaonici pričao o Avi kako mu je naporna i kako ga stalno prati i kako ne može više to da podnese, zato joj je i rekao par stvari.

- Namerno sam se udaljio od nje da olakšam sebi i drugima boravak u kući. Malo smo se zezali, ne znam šta je ona pomislila, imao sam najbolje namere kada sam joj rekao da oladi. Ipak se znamo samo šest dana - rekao je Uroš i dodao da se Ava zagrejala za njega bez osnova.

- Svideo sam joj se i to su svi primetili, zato su nas i stavili u kombi i njoj učinili medveđu uslugu, jer mi možemo da se zezamo, ali se ja ne bih zabavljajo sa devojkom kao što je ona. Moja devojka je na doktorskim studijama. Rekao sam joj da napolju imam devojku - pravdao se Uroš.

Velikog Brata možete pratiti na TV B92.

 

 

 

makonda-tracker